Lee Jong Suk discută despre interesele sale, actorie și altele

Lee Jong Suk Talks About His Diverse Interests, Newest Acting Endeavors, And More

Actorul a participat recent la un pictorial realizat de revista Vogue Korea!

După ce și-a câștigat faima jucând în roluri cunoscute din dramele de comedie romantică („While You Were Sleeping”, „Romance Is a Bonus Book” și „Pinocchio”), fanii au fost surprinși să afle direcția în care au luat-o proiectele lui Lee Jong Suk. Atât serialul coreean „Big Mouth” care s-a încheiat cu câteva săptămâni în urmă, cât și viitorul film „Decibel” aparțin genului thriller și sunt proiecte întunecate și pline de mister.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto pentru pictorial, actorul și-a exprimat dorința de a face cave diferit spunând: „Dacă povestea este una distractivă și are un rol pe care îl pot interpreta bine, atunci o voi face. „Big Mouth” și „Decibel” au fost astfel pentru mine.”

Totodată, „Big Mouth” este primul proiect la care a lucrat Lee Jong Suk după revenirea sa din armată. Din fericire, presiunea la care a fost supus actorul în legătură cu revenirea sa a fost ameliorată de succesul masiv al dramei.

Actorul a mai vorbit, de asemenea, despre efortul depus în timpul desfășurării altor activități, în afara actoriei. Cea mai recentă apariție de model a sa a fost cea de la „Săptămâna Modei” din Seul, unde a lucrat alături de celebrul poet Na Tae Ju pentru lansarea unei colecții de poezii.

Un alt interes de-al artistului care ar putea șoca fanii este acela de a prepara cafea. Legat de acest lucru, el a spus: „Nu sunt chiar un profesionist. Dacă un prieten îmi trimite boabe de cafea amestecate, mă prefac că știu totul despre ele, dar defapt doar îmi place gustul amar al boabelor de cafea prăjite în stil franțuzesc.”

Discutând despre mica sa ascunzătoare dintr-o cafenea, „89Mansion”, Lee Jong Suk a spus: „Îmi plac spațiile liniștite la fel de mult cât îmi plac cele frumoase, așa că deschiderea unei cafenele a fost mereu visul meu. Mereu a fost distractiv pentru mine să privesc decorațiunile interioare și piesele de mobilier, așa că am sperat că voi putea avea într-o zi un spațiu pe care îl voi putea decora. Recunosc că acest proiect nu mă ajută atât de mult în cariera mea de actor, însă pentru mine este o muncă împlinită. Cafeneaua a fost închisă, din păcate, din cauza pandemiei. Eu sper că se va redeschide cândva.”

Lee Jong Suk nu a ratat ocazia de a vorbi despre fanii săi și sprijinul infinit primit din partea acestora pentru fiecare proiect de-al său. Acesta a adus aminte experiența grozavă pe care a trăit-o la cea mai recentă întâlnire a sa cu fanii, când a observat că persoanele prezente au vârste cuprinse între 20 și 60 de ani și provin din diferite colțuri ale lumii. Acesta a spus: „Sunt un om cu încredere de sine scăzută, dar mă simt mereu „reîncărcat” după o întâlnire cu fanii. De-a lungul vieții noastre, există momente când ne simțim minusculi. Atunci când întâlnesc fanii, mă gândesc că sunt o persoană utilă. Acest lucru e foarte semnificativ pentru mine.”

Când a fost întrebat despre modul în care își cheltuiește fanii munciți din greu, acesta a răspuns sincer: „Hmm, poate pentru decor interior? Nu este ceva extravagant, dar recent am cumpărat un suport de lumânări și un aspirator de mână. Ah, să nu uit de cartofi dulci delicioși!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s