Minsterul Culturii, Sportului și Turismului va lua o decizie în privința serviciului militar în cazul BTS până în decembrie

Problema în curs de desfășurare, în ceea ce privește serviciul militar în cazul BTS, s-ar putea tranșa până la sfârșitul anului!

Pe 5 octombrie, Ministrul Park Bo Kyun de la Ministerul Culturii, Sportului și Turismului a participat la inspecția administrativă de la Adunarea Națională și a anunțat, cu referire la aspectul serviciului militar pentru BTS, că decizia s-ar putea definitiva până în decembrie anul acesta.

În timpul audienței din Parlament, membrul partidului Poporului, Lee Yong Ho, i-a cerut Ministrului Park să verifice activ chestiunea cu privire la seriviciul militar pentru BTS. Ca răspuns, Ministrul a spus: „Înrolarea membrului Jin va fi rezolvată cu siguranță până în decembrie, însă, sperăm că Ministerul Culturii, Sportului și Turismului ne va aproba cererea înainte de data respectivă.”

Ministrul Park a mai adăugat:  „Revizuim în detaliu chestiunea, luând în calcul variate aspecte precum faptul că apărarea națională este o datorie sacră, serviciul militar este un simbol al corectitudinii, trupa BTS s-a făcut cunoscută ca avangarda culturii coreene și a produs un efect economic imens, însă există și chestiuni cu privire la dreptate între artiștii populari precum BTS și cei care practică arte, acest fapt va afecta grupul când unul dintre ei se va înrola în armată, de asemenea, există rezultate ale analizelor de opinie, printre care și păreri ale bărbaților în vârstă de 20 ani, și așa mai departe.”

Jin, cel mai mare membru din BTS, s-a născut în 1992 și are în prezent 29 ani. Conform Amendamentului Serviciilor Militare instituit in 2020, membrul este obligat să se înroleze în armată.

Dacă Amendamentul Seriviciilor Militare, care în prezent este discutat, trece de moțiune, atunci toți membrii BTS vor fi scutiți de serviciile militare obligatorii. Cu toate acestea, dacă excepția specială nu se aplică, Jin va trebui să se înroleze în armată la începutul anului viitor. După aceasta, toți ceilalți membri vor trebui să urmeze același drum.

 

Sursa

2 gânduri despre „Minsterul Culturii, Sportului și Turismului va lua o decizie în privința serviciului militar în cazul BTS până în decembrie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s