Park Hae Soo vorbește despre cele două roluri jucate în „Narco-Saints” și obiectivele sale ca actor

Park Hae Soo Discusses Playing Two Roles in “Narco-Saints,” His Goal As An Actor, And More

Recent, Park Hae Soo a înfrumusețat numărul din octombrie al revistei Cosmopolitan printr-un pictorial carismatic!

În interviul său însoțitor, actorul a vorbit despre experiența sa de neuitat cu fenomenul global „Squid Game”, cel mai recent rol din „Narco-Saints” și obiectivele viitoare în ceea ce privește cariera sa de actor.

Park Hae Soo a reflectat asupra succesului fără precedent pe care l-a avut „Squid Game”, spunând: „A fost uimitor când fanii de peste ocean ne-au recunoscut. Ne-am simțit bine veniți peste tot. Nu voi uita niciodată experiența de a călători în jurul lumii cu colegii din „Squid Game”și a adăugat modest: „Sunt mândru că am ajutat la promovarea conținutului din Coreea în toată lumea.”

Întrebat de noul său rol în „Narco-Saints”, acesta a comparat filmul cu tteokbokki (paste picante de orez coreene), spunând că este un mix picant, sărat, însoțit de arome dulci. Actorul a continuat: „Am jucat două roluri în acest film. Choi Chang Ho s-a deghizat ca Goo Sang Man, așa că am încercat să interzretez două personaje diferite. Goo Sang Man este un om duplicitar care merge cu aroganță, prin urmare, a trebuit să schimb fiecare detaliu mărunt de la comportamentul lui Choi Chang Ho până la modul în care acesta vorbește.”

Cercetând amănunțit personajul său din film, Park Hae Soo a explicat faptul că a stat mult de vorbă cu regizorul despre personajul său: „Am încercat să-i găsesc justificarea (personajului său) pentru a trimite un civil, pe nume Kang In Gu, pe câmpul de bătălie. Am discutat destul de mult cu regizorul deoarece am crezut că Choi Chang Ho era o persoană obsedată, nu că era un patriot. De altfel, am fost cufundat în schimbarea tonului general și a variaților de vorbire pe care le-am încercat în câteva scenarii.”

Referitor la una din pozele în care Park Hae Soo desface o șampanie, actorul a fost întrebat dacă a simțit că a primit atenția și dragostea cuvenită care meritau celebrarea, la care artistul a afirmat: „Da. Cu toate acestea, nu vreau să mă las purtat de valul celebrității. Vreau să-mi urmez calea, să înot in direcția pe care am ales-o de la început precum o balenă care nu este sinchisită de un val.”

În ciuda succesului său neîntrerupt, Park Hae Soo și-a păstrat atitudinea modestă și s-a descris  ca fiind un actor care ar accepta și un rol mai mic, declarând: „Este greu de crezut că cineva care obișnuia să interpreteze în fața unei audiențe mici și să dea totul în ciuda unui public restrâns, a devenit acum un actor care primește dragoste și atenție la un nivel global. Ca toți actorii, am visat să devin unul dintre cei mai buni fără să mă concentrez pe căutarea popularității. Din această cauză, sunt chiar mult mai recunoscător pentru atenția imensă pe care o primesc.”

Concluzionând, Park Hae Soo a încheiat interviul vorbind despre aspirațiile sale de viitor ca și actor: „Prin actorie și proiectele mele, îmi doresc să devin comfortul cuiva și să împărtășesc puterea pe care arta și cultura o au. Cu toate acestea, de vreme ce am ajuns să devin un actor, nu ar trebui să merg până la capăt? Încet, fără grabă. ”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s