Agențiile lui Rain și Jo Jung Suk vor lua măsuri legale contra zvonurilor false răspândite

Rain’s And Jo Jung Suk’s Agencies Announce Strong Legal Action Against False Rumors

Agențiile celor doi artiști au luat decizia de a se implica legal după ce au fost răspândite zvonuri false.

Recent, o revistă populară a răspândit un zvon prin care a fost susținut faptul că două vedete de top din industria coreeană și-ar înșela soțiile cu două jucătoare profesioniste de golf. La scurt timp, internauții au speculat că este vorba despre cei doi artiști, Rain și Jo Jung Suk. Rain este căsătorit cu actrița Kim Tae Hee, în timp ce soția lui Jo Jung Suk este cântăreața Gummy.

După ce agențiile celor doi au negat într-un mod ferm acuzațiile, acestea au mai lansat declarații informative în care au anunțat fanii că plănuiesc luarea unor măsuri legale împotriva acuzatorilor. Mai jos aveți declarația agenției RAINCOMPANY:

„Bună ziua! Suntem RAINCOMPANY.

Compania noastră a fost mereu conștientă de zvonurile și acuzațiile care au fost răspândite, dar am decis că lansarea unei declarații oficiale nu era o necesitate, deoarece am considerat că era vorba despre informații false, care nu au meritat un răspuns.

Cu toate acestea, pe măsură ce zvonurile au început să fie răspândite ieri și astăzi, atacurile de hărțuire au fost îndreptate atât spre artistul nostru, cât și spre familia sa. Astfel, am stabilit că este dificil pentru noi să trecem cu vederea peste această chestiune, așa că ne vom exprima poziția.

Credem că demnitatea și drepturile personale ale artiștilor noștri ar trebui protejate, deoarece înainte de a fi persoane publice, aceștia sunt ființe umane. De asemenea, am contactat persoanele care au stârnit acest zvon împreună cu inițialele persoanelor în cauză, pentru a întreba dacă celebritatea menționată este cineva din agenția noastră. Am primit confirmarea că nu este vorba de o celebritate afiliată companiei.

De acum încolo, vom lua măsuri legale ferme, fără clemență, asupra acelora care răspândesc informații care nu au fost verificate sau care scriu postări rău intenționate. Vom depune plângeri pentru defăimare, distribuirea ilegală de informații și răspândirea unor zvonuri false împreună cu partajarea neinformată conform Legii privind rețelele de socializare și informații. Le cerem persoanelor care văd aceste postări să ne raporteze imediat.”

Similar cu declarația anterioară, agenția JAM Entertainment a lansat un mesaj în care a afirmat faptul că Jo Jung Suk nu are nicio aventură cu o jucătoare de golf, susținând că zvonul este unul absurd. Agenția a declarat: „Jo Jung Suk nu s-a întâlnit niciodată cu o jucătoare de golf, cu atât mai puțin să aibă o legătură personală cu una.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s