Solji din EXID chemase odată poliția din cauza lui Hyerin?

Solji din EXID a dezvăluit cum odată s-a văzut nevoită să cheme poliția din cauza lui Hyerin.

În episodul din 5 octombrie al emisiunii „Weekly Idol”, Solji a spus telespectatorilor o întâmplare, care a culminat cu ea chemând poliția. Liderul EXID a povestit: „După ce am băut cu Hyerin la un restaurant, noi am continuat să bem acasă la mine. Apoi am chemat un șofer pentru ea, și ea a plecat. Am crezut că s-a dus acasă în siguranță.”

Ea a continuat: „Mă sunase șoferul. A spus că e pe loc, dar ea nu era acolo. I-am spus că au trecut zece minute de când a plecat. Am ieșit la mașină, dar nu a putut să o găsesc. Nu era nicăieri. Chiar eram speriată. Strigam „Hyerin!” și continuam să o caut.” Solji a spus apoi că a chemat poliția să spună că prietena ei a dispărut, și a cerut să verifice camerele de supraveghere, după care le-au verificat împreună.

În timp ce urmărea pe monitor, Solji a văzut-o pe Hyerin, care a ignorat șoferul și a urcat într-un taxi. Hyerin a dezvăluit: „M-am trezit în următoarea zi cu ofițeri de poliție la ușa mea. Ei au spus că Solji a chemat poliția. Dacă nu era să deschid ușa, ei aveau să o spargă. Eu am deschis ușa și am încercat să-mi amintesc ce s-a întâmplat. Mi-am lăsat telefonul la locuința ei. Am încercat să mă întorc, dar nu mi-am putut aminti adresa. Am uitat numărul clădirii.”

EXID a lansat recent un album pentru a comemora zece ani de la debut, în frunte cu melodia principală „Fire”.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s