Hani din EXID vorbește despre relația sa publică cu psihiatrul Yang Jae Woong

În data de 6 octombrie, Hani din EXID a apărut într-un videoclip pe canalul de YouTube al lui Leo J, acolo unde a vorbit despre relația sa.

În timp ce îi făcea machiajul lui Hani, Leo J a adus în discuție relația ei cu psihiatrul Yang Jae Woong. Aceasta a spus: „Deci, ești într-o relație publică”, la care Hani a răspuns: „A fost făcută publică.” Auzind asta, Leo J a spus: „Dar totuși, nu te simți ușurată că nu o mai ascunzi?” Hani a aprobat: „Este adevărat. Înainte, a existat mereu o anume stânjeneală. Cumva, simțeam că ascund ceva de fanii mei.

Hani a continuat: „Însă comentariile de pe rețelele sociale sunt cele care mă enervează. Din cauza faptului că este un psihiatru mai mare cu zece ani decât mine, comentariile fac să pară că sunt un fel de persoană cu deficiențe mentale care a fost manipulată în această relație.

Leo J a rugat-o atunci să le transmită ceva acelor comentatori, la care Hani a privit fix camera și a spus: „Nu sunt o persoană cu deficiențe mentale! Nu este adevărat!

Hani a recunoscut anterior relația sa cu Yang Jae Wook, după ce aceasta a fost făcută publică în presă. Cei doi se întâlnesc de aproximativ doi ani.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s