Versurile lui Suga sunt aduse în discuție la întâlnirea Comitetului Național al Apărării care dezbate problema scutirii trupei BTS de serviciul militar obligatoriu

BTS's Suga Is Now An In-Demand Collaborator For American Musicians

În data de 7 octombrie, membrii Comitetului Național de Apărare al Adunării Naționale a Coreei de Sud s-au întâlnit cu comisarul Lee Ki Shik al Administrației Forței de Muncă Militară pentru a discuta despre serviciul militar al membrilor BTS.

Deputatul Sul Hoon de la Partidul Democratic Coreean a început prin a vorbi în favoarea scutirii membrilor BTS de serviciul militar. Acesta l-a întrebat pe comisarul Lee Ki Shik: „Domnule comisar, știți trupa The Beatles? Știți că există un grup, numit BTS, considerat a fi la nivelul trupei The Beatles?

Sul Hoon a continuat: „Uitați-vă la imaginea de ansamblu. Ce ați alege? Părerea mea este că această decizie ar trebui analizată cu atenție. Trebuie să luăm în considerare ce este cel mai bine pentru Republica Coreei. Dacă ne gândim la influența pe care BTS o are în Coreea și peste tot pe Glob, putem vedea cum acest grup a contribuit mult mai mult la influența Coreei de Sud, mai mult decât ar contribui în aproximativ doi ani de serviciu militar. Nu poate fi negat faptul că BTS a fost factorul numărul 1 pentru care Coreea de Sud a ajuns o țară cunoscută în lume astăzi. Dacă BTS s-ar despărți, ar fi o mare pierdere pentru Coreea de Sud. Pare că, până la finalul anului, doi membri ar trebui să își încheie activitățile grupului. Asta înseamnă că BTS nu va mai fi așa cum îl știm acum. Vom sta și vom aștepta ca asta să se întâmple?

Pe de altă parte, deputat Han Ki Ho de la Partidul Puterii Poporului a vorbit împotriva scutirii militare pentru BTS. Acesta a adus în discuție versurile lui Suga: „Acestea sunt versurile pe care le-au scris. ‘Vom merge în armată când va sosi timpul, deci toți ticăloșii care au încercat să ne vândă numele pentru a profita de noi, faceți liniște.’ Pentru că au existat atât de multe controverse cu privire a această problemă, BTS a făcut un cântec pentru asta. De ce există o dezbatere cu privire la acest subiect atunci? Au spus singuri că vor să meargă în armată. Lungind această discuție poate crea o contradicție în societatea noastră prin divizări sociale, permițând privilegii speciale anumitor grupuri de oameni și oferind privilegii celor care deja au foarte multe.

Comisarul Lee Ki Shik a fost întrebat despre părerea lui cu privire la subiect, iar acesta a răspuns: „Există un declin în numărul voluntarilor care își doresc să servească în armată. Să nu mai menționăm că cele mai importante părți ale serviciului militar sunt echitatea și justiția. În această privință, consider că cel mai bine ar fi ca membrii BTS să își îndeplinească datoriile militare.

Comisarul a mai afirmat în timpul întâlnirii: „Ca răspuns al scăderii numărului de tineri care doresc să servească voluntar în armată, plănuim să reducem serviciul alternativ și serviciul public. Aceste roluri vor fi limitate celor din domeniul artelor frumoase și al muzicii.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s