Chuu din LOONA mărturisește că nu a fost plătită de companie pentru munca depusă

Nobody knows what's going on with LOONA's Chuu – Asian Junkie

Chuu din trupa LOONA mărturisește unul dintre motivele din cauza căruia este stresată!

Într-o postare pe theqoo, oamenii au început să critice compania Blockberry Creative după ce au aflat de la Chuu că anul trecut nu a fost plătită pentru toate activitățile la care a luat parte.

Până acum au existat multe știri despre cum că Chuu din LOONA se află într-o neînțelegere cu compania Blockberry Creative. Unul dintre motive este faptul că nu a fost plătită pentru munca depusă în 2021. LOONA Chuu

Aceasta i-a spus doctorului că ea nu a avut salariu deloc anul trecut. Chiar și când voia să mănânce ceva diferit nu putea, deoarece nu avea bani să cumpere. Ca rezultat, a devenit obișnuită să mănânce multă mâncare repede, în loc să mănânce puțin câte puțin. Chiar le-a spus prietenilor săi că este singura cale de a-și alina stresul.

Chuu a adăugat că stresul de a fi instabil financiar a făcut-o să mănânce mult și deodată, gândindu-se că nu va mai putea mânca deloc din cauza lipsei de bani. Ea a mărturisit că pentru ea, mâncatul era singurul lucru care o putea face să se simtă mai bine, întrucât nu depunea prea mult efort în a ridica lingura și a mânca.

LOONA Chuu

De asemenea, Chuu i-a spus psihologului că vizita frecvent ER începând cu luna mai a anului trecut până în mai 2022 pentru problemele gastrointestinale din cauza mâncării iuți înghițite repede. Din această cauză, Dr. Oh a sugerat diferite moduri prin care Chuu ar putea să-și controleze obișnuința. Membra trupei LOONA a spus că va avea grijă și i-a mulțumit doctorului. Aceasta a spus că vorbind cu doctorul a realizat problemele pe care le ignora.

Sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s