Wooyoung din ATEEZ face semnul „mușcătură” pentru coregrafia piesei „New Thing” de la Zico

ATEEZ's choreographer throws shade at SMF dancer Vata for plagiarism; Wooyoung makes a subtle statement

Semnul este cunoscut în lumea dansatorilor ca „semnul plagiatului”.

Semnul „mușcătură” sau „biting sign” este un semn care constă în lovirea coatelor între ele, folosit adesea de dansatori. Dacă o persoană face acel semn urmat de o mișcare de dans, acest lucru specifică faptul că respectiva mișcare a fost plagiată de către cineva. Gestul este făcut pentru a sublinia faptul că plagiatul este o lipsă de respect față de ceilalți dansatori.

Un lucru care a atras atenția fanilor a fost evoluția grupului de băieți ATEEZ la evenimentul „KCON Arabia 2022”. Wooyoung, unul dintre cei mai îndrăzneți dintre membri, și-a început partea de freestyle din evoluția melodiei „The Real”. Înainte de a executa partea sa coregrafică, idolul a făcut semnul „mușcătură”, urmând să realizeze o mișcare de dans specifică din piesa „Say My Name”.

Gestul lui Wooyoung a readus scandalul de controversă al artistului VATA de la We Dem Boyz. Recent, acesta a creat o coregrafie pentru noul hit al lui Zico din Block B, anume „New Thing”. Coregrafia a devenit rapid cunoscută pe rețelele de socializare, mai ales pe platforma TikTok, unde s-au creat diverse provocări muzicale. Popularitatea coregrafiei a înfuriat fandom-ul ATINY, fanii susținând faptul că VATA a plagiat coregrafia piesei „Say My Name” de la ATEEZ.

Mai apoi, fanii au speculat faptul că Wooyoung a făcut semnul urmat de aceeași mișcare, fiind o subtilitate adresată coregrafului, fost concurent al emisiunii „Street Man Fighter”.

Tu ce părere ai?

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s