Distribuția serialului „SNOWDROP” a participat la cea de-a doua zi a concertului BLACKPINK din Seul

Actorii celebri au atras o mare atenție prin apariția lor la concertul BLACKPINK!

Pe 16 octombrie, actrița Jung Shin-Hye a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram împreună cu textul: „Am venit să o întâlnim pe Jisoo. Jisoo cea fericită. Hot Pink♥ Primul și cel mai bun concert din viața mea.”

Fotografiile postate le arată pe actrițele Jung Shin-Hye, Kim Hye-Yoon, Jung Yi-Seo și Choi Hee-Jin luând parte la concertul BLACKPINK, susținut la KSPO DOME din Parcul Olimpic. Simpla lor prezență demonstrează încă odată prietenia lor strânsă cu Jisoo, chiar și după ce drama JTBC „SNOWDROP” a luat sfârșit în ianuarie.

Cele patru actrițe au pătruns și în culise pentru a captura un moment plin de zâmbete cu Jisoo.

Mai mult decât atât, acestea și-au arătat susținerea și dragostea pentru artistă printr-un banner special realizat de ele. Scena pregătirii acestuia a fost surprinsă printr-o imagine care a devenit virală în scurt timp în mediul online. Fanii BLINK din toată lumea au fost surprinși și înduioșați de sprijinul actrițelor odată ce au văzut poza.

Surpriza și fericirea fanilor BLINK nu s-au încheiat aici, întrucât marele actor Jung Hae-In a fost prezent și el pentru a-și susține colegele și prietena din „SNOWDROP”, Kim Jisoo.

Jung Hae-in a distribuit o fotografie fermecătoare cu Jisoo și un selfie cu LISA, alături de familia ei.

Momentul cel mai emoționant a fost când mai mulți membri ai distribuției „SNOWDROP” au sosit la locație, unde au făcut o fotografie de grup cu Jisoo, pozând precum o familie fericită. Astfel, aceasta a devenit una dintre cele mai frumoase amintiri care au avut loc în cea de-a doua zi a concertului BLACKPINK din Seul.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s