Ministerul apărării: Membrii BTS se pot alătura evenimentelor „naționale, spre binele public” în timpul armatei

Îi vom putea revedea pe membrii BTS în timpul serviciului militar? Ministerul sud coreean al Apărării vine cu noi precizări în legătură cu modul în care va putea decurge serviciul militar pentru idoli. 

Colonelul Moon Hong-sik, purtătorul de cuvânt interimar al ministerului apărării din Coreea de Sud, a făcut remarcile la o zi după ce Big Hit Music, agenția trupei, a declarat că toți membrii BTS își vor îndeplini serviciul militar, începând cu cel mai în vârstă membru, Jin.

„Poziția noastră este că vom oferi o oportunitate dacă doresc să participe atunci când există un eveniment la nivel național pentru binele public sau un eveniment conceput în lumina interesului național”, a declarat Moon într-o conferință de presă.

El a adăugat că o astfel de oportunitate poate fi acordată și altor membri din serviciul militar în conformitate cu reglementările actuale.

La începutul acestei luni, ministrul Apărării Lee Jong-sup a declarat într-o audiență la Parlamen că membrii BTS vor putea participa chiar și la spectacole din străinătate în timpul serviciului militar.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s