Yong Junhyung, ex-HIGHLIGHT, se pregătește de revenire

Yong Junhyung revine în industria muzicală, după o pauză de trei ani.

Agenția sa, Black Maid, a publicat pe 18 octombrie prima poză conceptuală pentru noul EP al lui Yong Junhyung, ”LONER”, pe rețelele de socializare.

Yong Junhyung va lansa noul său EP ”Loner” pe 30 octombrie și va susține concertul său solo intitulat ”LONER’s ROOM” pe 4 și 5 noiembrie, care va da oficial startul activității sale exclusive ca artist solo.

În consecință, interesul  publicului este foarte ridicat, atât în țară, cât și în afară, cu privire la ce tip de conținut tachinează Yong Junhyung și ce mesaje le-a pregătit fanilor săi. Oricum, cu noul look pe care îl promovează, cântărețul este de nerecunoscut!

Yong Junhyung a debutat în anul 2009 cu grupul BEAST, aflat sub agenția CUBE Ent. Apoi, el a plecat împreună cu colegii săi la altă agenție, Around US Entertainment, în 2017, și grupul s-a redenumit HIGHLIGHT.

În 2019, Junhyung a recunoscut că a văzut pe grupul de chat al lui Jung Joon Young videoclipurile pe care acesta din urmă le-a filmat în timpul partidelor sale de sex, și că a făcut comentarii nepotrivite. Imediat după, el a părăsit grupul HIGHLIGHT.

Va fi interesant de văzut cu ce fel de revenire solo s-a pregătit fostul idol.

 

Sursa: The Korea JoongAng Daily 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s