AI GRAND KOREA anunță plecarea lui Dylan din D-Crunch

D-CRUNCH Announces Dylan’s Departure From The Group

Dylan anunță că va părăsi trupa D-Crunch.

În luna noiembrie a anului trecut, agenția AI GRAND KOREA a anunțat că Minhyuk va părăsi D-Crunch, iar Dylan va lua o pauză temporară de la activități din cauza simptomelor agravate de anxietate.

În data de 21 octombrie, agenția a lansat o nouă declarație detaliată despre starea de sănătate a lui Dylan și decizia acestuia de a părăsi grupul:

Bună ziua. Suntem AI GRAND KOREA.

Ne pare rău că vom oferi vești supărătoare fanilor care iubesc D-Crunch, în legătură cu membrul Dylan.

Pentru a pune sănătatea lui Dylan pe primul loc, l-am ajutat să se odihnească într-un mediu stabil și ne-am concentrat pe recuperarea lui așa cum am fost sfătuiți de medici, însă recent am primit o opinie medicală conform căreia întoarcerea lui Dylan la activitățile grupului l-ar putea suprasolicita.

După ce am discutat în detaliu cu el și cu părinții lui, am decis să le respectăm opinia, iar acesta va părăsi trupa astăzi. Ne cerem sincere scuze celor care au fost luați prin surprindere de vești.

În viitor, D-Crunch va continua promoțiile cu șase membri și ne ocupăm ca trupa să își întâlnească fanii cu muzică nouă și prestații în viitorul apropiat. Plănuim să facem tot posibilul pentru a susține viitorul membrilor D-Crunch. Vă cerem să le acordați atenție în viitor, pentru că plănuiesc să se întoarcă cu o nouă imagine.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s