Membrele Lapillus anunță numele oficial al fan clubului și postează mesaje adorabile pentru fani

K-pop girl group Lapillus is coming to the Philippines | GMA News Online

Fanii Lapillus au în sfârșit un nume!

În data de 21 octombrie, MLD Entertainment a anunțat că fan clubul trupei Lapillus se va numi Lapis, cuvânt care semnifică „o bijuterie întâlnește o bijuterie care va străluci din ce în ce mai frumos”. La scurt timp după anunț, membrele s-au grăbit să își exprime entuziasmul alături de fani și au scris mesaje adorabile pe Twitter!

Haeun a scris: „Hei, Lapis~ Numele fanilor noștri!! Ați devenit Lapis!! Lapis ai noștri, să ne simțim bine împreună!!

Shana i-a întrebat pe fani ce părere au despre nume, iar la final a adăugat: „Cred că este drăguț și îmi place foarte mult!! Vă iubesc, Lapis.

Chanty a scris un mesaj în engleză pentru fani: „Care-i treaba, Lapis? Acum sunteți oficial Lapis ai noștri! Vă place? O bijuterie întâlnește altă bijuterie și strălucesc împreună! Îl iubesc~!

Yue a scris cu entuziasm: „Minunații noștri fani au primit în sfârșit un nume!!!!” După ce a explicat înțelesul numelui, aceasta a adăugat: „Așa cum Lapis și Lapillus se întâlnesc, vor străluci cu putere. Lapis, vă iubesc~~~

Seowon a scris: „Toată lumea!! Am decis că Lapis va fi numele fanilor noștri!! Ce credeți?” Chiar a făcut o glumă, spunându-le fanilor că nu se referă la un stilou. În final, a adăugat: „Sensul este foarte frumos, așa că haideți să strălucim împreună în viitor! Vă iubeeesc, Lapis!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s