Mark din NCT discută despre recentul album al trupei și altele

Mark Describes His Pride In NCT, Affection For His Members And Fans, And More

Idolul a luat parte la primul său pictorial solo pentru revista Harper’s Bazaar!

Recent, Mark din NCT a fost invitat să participe la o ședință foto pentru coperta revistei din luna noiembrie. Conceptul pictorialului său a fost „No Boundary”, care a evidențiat farmecul versatil al lui Mark și aptitudinea sa de a oscila între aparența unui bărbat matur și cea a unui tânăr fermecător.

În cadrul interviului care a urmat mai apoi, Mark a discutat despre cel mai recent album de succes al trupei NCT, anume „2 Baddies” împărtășind: „Ca niciodată, toți membrii ne-am pregătit cu sârguință pentru acest album, de parcă am fi fost un întreg. Mai presus de orice, le sunt recunoscător fanilor Seasony (porecla pentru fan clubul NCTzen). După ce am văzut reacțiile pozitive, m-am simțit mândru pe o parte, iar pe cealaltă m-am simțit ușurat. A fost prima noastră revenire după ceva timp să mă bucur că fanilor le-au plăcut piesa „2 Baddies!”.

Mai apoi, idolul a adăugat: „Totul s-a potrivit. Noi suntem acei oameni care vor să facă mereu bine, dar cred că așa a fost să fie de această dată. Cred că suntem foarte cool! Simt că mândria mea față de NCT crește de-a lungul timpului.”

Referitor la personalitatea sa, Mark a spus: „Chiar și atunci când mă confrunt cu un obstacol în viață, sunt acel tip de persoană care nu rămâne în urmă. Sunt foarte sigur că am reușit să ajung în acest punct deoarece i-am avut alături pe membrii NCT. În cele din urmă, deși ați spune că este evident, i-am avut alături și pe fanii Seasony. Ca noi să existăm, acei oameni trebuie să-și facă simțită prezența.”

sursa: soompi

Publicitate

Un gând despre „Mark din NCT discută despre recentul album al trupei și altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s