Nana atrage atenția cu tatuajele sale la evenimentul pentru filmul „Confession”

Încă din luna septembrie, Nana a șocat internauții cu noile sale tatuaje.

Fanii au fost luați prin surprindere atunci când au văzut tatuajele actriței pentru prima oară. Nana a confirmat că sunt reale și că a ales de una singură să și le facă.

În data de 24 octombrie, aceasta a apărut la un eveniment VIP pentru filmul „Confession”, la Lotte Cinema World Tower din Seul, îmbrăcată într-o rochie neagră fără mâneci și cu spatele gol.

Deși Nana a spus în mod clar că este mulțumită de tatuajele sale, internauții au păreri împărțite.

Pe de o parte, unii au lăsat comentarii în apărarea ei: „Cred că cele colorate sunt foarte frumoase”, „Cred că ar fi fost iritant să fi așteptat să i se vindece complet”, „Mă întreb ce semnificație au, pentru că toate par să însemne ceva”, „Cred că arată bine pe ea”, „Sunt frumoase în ochii ei, așa că nu ar trebui noi să comentăm urât.

Pe de altă parte, alții au spus: „Este pentru prima oară când m-am gândit că niște tatuaje arată rău”, „Nu o flatează deloc”, „Și-a distrus corpul”, „Mă întreb de ce și-a făcut atât de mult tatuaje brusc”, „Am crezut și am sperat că sunt false tatuajele”, „Arată ca niște mâzgăleli, ce o să facă pentru alte roluri?

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s