Mai multe celebrități își amână activitățile și sunt amânate evenimente după ce Coreea de Sud a declarat doliu național

More Events And Comebacks Postponed In Wake Of Itaewon Tragedy

Tragedia din noaptea de 29 octombrie a adus doliu național în Coreea de Sud. Multe evenimente au fost amânate, iar celebritățile și-au modificat programul în semn de respect.

În data de 30 octombrie, 2022 Busan One Asia Festival (BOF) a lansat următoarea declarație: „A fost declarată o perioadă de doliu național din cauza tragicului incident din Itaewon. Vă informăm că Busan One Asia Festival, care ar fi trebuit să se desfășoare în această seară în Busan, la ora 19:00, a fost anulat.” Mai departe, organizatorii au vorbit despre procesul de restituire a banilor și și-a cerut scuze față de persoanele care au călătorit din alte orașe pentru a ajunge la concert.

Artiștii trot Jang Yoon Jung, Young Tak și Hong Jin Young și-au anulat concertele din data de 30 octombrie, exprimându-și condoleanțele. Concertul „Peakbox 22-03” cu artiștii Parc Jae Jung și Monday Kiz a fost de asemenea anulat.

Conferința de presă pentru drama „Curtain Call”. care ar fi trebuit să aibă loc pe 31 octombrie la ora 14:00, a fost anulată. Primul episod va fi difuzat conform programului.

Chen din EXO și-a modificat programul de revenire solo. Un reprezentant al agenției a declarat: „Vă informăm că data lansării celui de-al treilea mini-album al lui Chen a fost schimbată.” SM Entertainment va oferi noi informații fanilor curând. Conferința de presă pentru album a fost și ea anulată. Inițial, artistul ar fi trebuit să revină solo pe 31 octombrie.

SM Entertainment a anunțat și că live-ul special pentru ziua de naștere a lui Giselle din aespa nu va mai fi ținut conform planului, iar petrecerea specială de Halloween nu va mai avea loc în acest an.

Mai multe canale de televiziune, printre care KBS, MBC, SBS, JTBC și altele, și-au anulat programele pentru a difuza constant informații despre tragedie. Printre acestea se numără emisiuni precum „National Singing Contest”, „Business Insight”, „Animal Kingdom”, „2 Days and 1 Night”, „Animal Farm”, „Running Man”, „Sing for Gold”, „My Little Old Boy”, „NewJeans Code in Busan”, „Inkigayo”, „The King of Mask Singer” și multe altele. Deși canalul tvN nu difuzează știri, emisiunile „Comedy Big League” și „The Game Caterers 2” vor fi amânate pe săptămâna viitoare.

Woollim Entertainment a anunțat că lansarea albumului „Villain : The End” al trupei DRIPPIN nu va mai fi în data de 1 noiembrie.

Trupa IRRIS a amânat lansarea piesei „Stay W!th Me”, care ar fi trebuit să apară în data de 31 octombrie.

BRANDNEW MUSIC amână spectacolul de revenire al trupei YOUNITE pentru cel de-al treilea mini-album „YOUNI-ON”, care ar fi trebuit să se desfășoare pe 31 octombrie.

ICHILLIN’ a amânat lansarea celui de-al treilea single digital, „Draw (MY TIME)”.

Jung Eunji din APINK amână lansarea albumului „log”, care ar fi trebuit să apară pe 2 noiembrie.

Yong Junhyung amână lansarea albumului „LONER”, care ar fi trebuit să apară în această seară.

JYP Entertainment a anunțat că cel de-al doilea mini-album al trupei Xdinary Heroes nu va mai fi lansat în data de 4 noiembrie, conform programului.

YG Entertainment a lansat o scurtă declarație prin care anunță următoarele: „Am decis să amânăm temporar promoțiile și activitățile artiștilor noștri. Vom oferi mai multe detalii curând despre programe.

Kim Jaejoong și-a anulat concertul din Japonia. Agenția a motivat: „Cu două ore înainte de eveniment, am anulat concertul din Nagoya la cererea lui Jaejoong.

surse: (1) (2)

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s