Membrii APR Project vorbesc despre experiențele trăite după despărțirea trupei TRCNG

Foștii membri TRCNG vorbesc despre despărțirea trupei.

Jihun, Hyunwoo, Siwoo și Kangmin au decis să debuteze pentru a doua oară în APR Project, după despărțirea trupei TRCNG din luna martie. Aceștia au lansat primul single „BOYHOOD I S#1” în luna iunie și au revenit recent cu „BOYHOOD I S#2” la începutul acestei luni.

Într-un interviu pentru Xsports News, membrii au vorbit deschis despre experiența de a fi într-un grup cu mai puțini membri și cum s-au schimbat viețile lor după despărțire.

Jihun a spus: „A fost foarte multă presiune pentru noi, întrucât avem mai puțini membri acum și nu știm exact cum să organizăm unele prestații.” Hyunwoo a adăugat: „Avem mai multă responsabilitate acum. Mă gândesc mult la vechii membri TRCNG.

Hyunwoo a mai dezvăluit și că s-a simțit vinovat și plin de regrete pentru că a trecut prin atâtea lucruri la douăzeci de ani. Însă acum simte că este mai puternic din punct de vedere mental, pentru că a adunat experiență. De asemenea, s-a întrebat cum să își trăiască viața de acum și a ajuns la concluzia că ar vrea ca, într-o zi, să adune din nou toți membrii TRCNG pe scenă într-o zi. Doar patru din cei opt au decis să debuteze din nou, iar Hyunwoo a respectat decizia lor de a-și găsi un nou drum în viață sau de a se înrola în armată.

Siwoo a dezvăluit că după despărțirea trupei, a încercat să învețe mai mult, să meargă la sală și să își ajute părinții cu munca. Hyunwoo de asemenea a fost nevoit să lucreze part-time în timpul pauzei din carieră și a trăit o viață cu totul obișnuită.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s