Agenția trupei ASTRO confirmă relația dintre Rocky și Park Bo Yeon, la scurt timp după ce agenția actriței le-a negat

Update: ASTRO’s Agency Confirms Rocky Is In A Relationship With Actress Park Bo Yeon

Agențiile lui Rocky din ASTRO și Park Bo Yeon au oferit declarații contradictorii fanilor.

În data de 30 octombrie, actrița Park Bo Yeon a participat la musicalul „The Three Musketeers” în care apărea Rocky. Ulterior, au început să circule zvonuri despre o presupusă relație între cei doi, întărite și de faptul că Park Bo Yeon a participat la scrierea versurilor pentru piesa solo „S#1” a lui Rocky de pe albumul „Drive to the Starry Road” al ASTRO.

Management KOO, agenția lui Park Bo Yeon, a răspuns: „Am verificat informațiile și se pare că Rocky este doar o cunoștință apropiată, alături de care a lucrat pentru drama web Find Me If You Can.

Surpriza a venit în momentul în care Fantagio, agenția trupei ASTRO, a confirmat relația celor doi, la scurt timp după declarația lansată de Management KOO:

Bună ziua, suntem Fantagio. Aceasta este o declarație oficială cu privire la artistul nostru, Rocky.

Așa cum a fost deja dezvăluit, Rocky și actrița Park Bo Yeon încearcă să se cunoască mai bine și au sentimente de simpatie unul față de celălalt.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în timpul filmărilor pentru drama Find Me If You Can și s-au apropiat după ce Park Bo Yeon, căreia îi face plăcere să scrie, a participat la producerea muzicii lui Rocky. După ce au petrecut timp împreună în calitate de prieteni, au ajuns să dezvolte sentimente unul față de celălalt.

Regretăm că a trebuit să vă oferim asemenea știri în perioada doliului național, în care ar trebui să împărtășim tristețe și consolare. Prin urmare, cerem înțelegerea fanilor pentru această declarație târzie.

 

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s