BTS, Stray Kids, (G)I-DLE, TWICE, LE SSERAFIM și alții cuceresc topurile mondiale ale albumelor Billboard

LE SSERAFIM, Stray Kids, BTS, (G)I-DLE, TWICE, NCT 127, And ENHYPEN Sweep Top Spots On Billboard’s World Albums Chart

Billboard a dezvăluit clasamentul „World Albums” pentru această săptămână!

Noul mini-album „ANTIFRAGILE” de la LE SSERAFIM a obținut locul întâi pentru a doua săptămână din clasamentul „World Albums și a devenit, de asemenea, primul mini-album al grupului care a intrat în Billboard 200 în această săptămână.

După ce a ocupat primul loc două săptămâni la rând, albumul „MAXIDENT” de la Stray Kids a fost clasat pe locul al doilea în a treia săptămână consecutivă din topul „World Albums”.

Din nou, grupul BTS a obținut un total de trei albume în top 15 al clasamentului din această săptămână. Albumul „Proof” a rămas stabil pe locul trei, fiind a 20-a săptămână, în timp ce albumele „Love Yourself: Tear” și „Love Yourself: Answer” s-au clasat pe locul 13, respectiv locul 14 în a 199-a săptămână.

Recentul mini-album al trupei (G)I-DLE, „I love”, a obținut locul patru, pe lângă faptul că a devenit primul album al grupului care a intrat vreodată în Billboard 200. Între timp, cel mai nou album al grupului TWICE, „BETWEEN 1&2”, a ocupat locul șase în a noua săptămână consecutivă din clasament.

Albumul de studio „2 Baddies” al celor din NCT 127 s-a clasat pe locul șapte în a șasea săptămână consecutivă în top, urmat de albumul „MANIFESTO : DAY 1” de la ENHYPEN, care s-a menținut pe locul nouă în a 13-a săptămână consecutivă.

Felicitări tuturor!

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s