Bomi din APINK dezvăluie că regretă tatuajul ei de prietenie

Bomi din APINK dezvăluie că are un tatuaj și regretă că l-a obținut.

Pe 28 octombrie, artista a postat un nou videoclip din rubrica „Let’s Eat Together Today” pe contul ei de YouTube, unde oaspetele ei a fost rapperul JUSTHIS. De la început, Bomi s-a arătat un pic emoționată și a destăinuit că și-a dorit să-l invite personal pentru emisiunea ei.

În timpul episodului, cei doi au vorbit pe mai multe subiecte. Unul din ele a fost tatuajele. Bomi a observat că JUSTHIS are multe tatuaje și l-a întrebat: „Am văzut că ai multe tatuaje. Cât de multe ai?”

JUSTHIS a explicat: „Nu contează cât de multe sunt, acestea sunt tatuaje tribale. Am chestii care au o însemnătate, dar după ce ai atât de multe, ele își mai pierd din valoare. Am o dorință de a-mi umple corpul cu tatuaje. Acestea negre sunt un gen de tatuaje numite tribale.”

Bomi a spus și ea ce părere are despre tatuaje: „Îmi place să le am.” Fiind întrebată dacă are unul, ea a răspuns timidă: „Am unul… dar regret că îl am. Am un tatuaj cu prietenii mei care spune „Semper Tecum”, dar acum pare șters, de departe arată de parcă e „Supreme Team”. E jenant.” Bomi a explicat că toți prietenii ei au acoperit tatuajul, dar ea nu poate, pentru că o doare să facă asta.

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s