Hwang Ha Na a fost eliberată din închisoare + locuiește într-o dubă dintr-un camping din insula Jeju

Hwang Ha Na a fost acuzată în 2015 că a consumat metamfetamină împreună cu cunoscuții ei, inclusiv cu fostul ei iubit, cântărețul Park Yoo Chun.

Pe 24 octombrie, revista lunară Women’s Chosun a publicat un interviu cu Hwang Ha Na și tatăl ei. Hwang Ha Na a fost condamnată la un an de închisoare și doi ani de proobațiune în 2015 pentru că a consumat în mod obișnuit metamfetamină cu cunoscuții ei, inclusiv cu fostul ei iubit, Park Yoo Chun.

Hwang Ha Na a fost din nou acuzată de consum de consum de droguri în 2020, când era în perioada de probațiune și a fost condamnată la un an și opt luni de închisoare. Hwang Ha Na a fost eliberată din închisoare după ce și-a ispășit sentința și acum locuiește într-o mașină de camping pe insula Jeju cu bunica ei, care suferă de Alzheimer, tatăl ei și mama ei vitregă. 

Tatăl lui Hwang Ha Na, Hwang Jae Pil, a explicat: „M-am gândit că ar fi mai bine să o iau ușor, deoarece începutul va fi dificil. M-am gândit că ar fi bine să trăim într-un spațiu mic unul cu celălalt timp de o lună. Cel mai periculos moment pentru un dependent de droguri este acel moment, secunda. Ca să fiu sincer, încă cred că ea (Hwang Ha Na) poate face o greșeală. Aceasta este o boală și nu are nimic de-a face cu propria ei voință. Dacă petrece două ani fără medicamente, cum ar fi somnifere sau medicamente care induc somnul, cum ar fi medicamentele pentru răceli, există posibilitatea ca ea să treacă peste droguri. Așa că aceasta este tema noastră pentru următorii doi ani.”

Hwang Ha Na a împărtășit despre momentul când a început să se drogheze și a explicat: „Toată lumea știa despre asta (droguri) dacă ești student internațional în SUA, am crezut că este în regulă să o faci. Am încercat drogurile odată și am început să-mi fac prieteni care au fost consumatori de droguri. Nu stiu daca s-au adunat oameni in jurul meu pentru că eu deja am facut-o. Dar oricine a consumat droguri a venit si pur și simplu  am ajuns sa ne drogăm cu toții. Mi-era teama că o sa fiu prinsă ăntr-o zi dar tot am luat droguri. Drogurii au doar două finlalități- fie sinucidere, fie închisoare.”

Așa cum a explicat ea, Hwang Ha Na a fost condamnată la închisoare pentru consumul de droguri în timpul perioadei de probațiune. În ceea ce privește acest lucru, ea a explicat: „Sunt cu adevărat încrezătoare că nu o voi mai face acum. Toți dinții mei sunt stricați, trebuie să fie reparați, iar fața și pielea sunt prea deteriorate. Piciorul meu este plin de metanfetamină. Aceasta este prima dată când am văzut că am atât de multe cicatrici.” Utilizatorii mari de metanfetamina sunt cunoscuți ca având răni, zgârieturi, coji și cicatrici pe piele. Aceste răni sunt cauzate de obicei de faptul că ei își smulg pielea din cauza halucinațiilor că ar exista gândaci/insecte sub piele.

Hwang Ha Na a primit atenția publicului când au existat zvonuri că se va căsători cu Park Yoo Chun. Cu toate acestea, ea a explicat: „Când articolul acela despre mine cu acel bărbat a fost lansat pentru prima dată, aproape că am leșinat de cât am plâns. Nu am vrut să devin celebră printr-un articol ca acesta. Nici nu mă gândeam să mă căsătoresc. „

Ea a adăugat: „Nu eram logodită cu el, așa că nu am rupt nicio logodnă. După ce a fost lansat articolul despre logodnă, atunci i-am întâlnit pe părinții lui, dar nu plănuiam nimic”, negând că ea era „ logodnica lui Park Yoo Chun.”

Hwang Ha Na a continuat să împărtășească: „Apoi am devenit dependentă de atenție. Nu știam de ce oamenii spuneau că sunt o căutătoare de atenție, dar este adevărat că eram o căutătoare de atenție”.

În ceea ce privește nepoata colosului Namyang Dairy, Hwang Ha Na a explicat: „Am aflat despre partea mamei mele de familie abia când eram la gimnaziu. Prietenii mei mi-au spus. Cred că am fost crescută normal”.

Se știe că Hwang Ha Na este nepoata fondatorului Namyang Dairy, iar Namyang Dairy a tăiat legăturile cu Hwang Ha Na și a tras linie după ce firma a fost afectată negativ de scandalul ei de droguri. Ea a spus: „Am fost puțin supărată la început, dar înțeleg. Nu trebuie să treacă printr-o altă controversă din cauza mea”.

În prezent, Hwang Ha Na publică un webtoon intitulat „2045 (Any Star DNA)” pe site-ul web Naver Webtoon Challenge Comics cu tatăl ei. Hwang Jae Pil a spus: „Webtoon-urile sunt, de asemenea, un canal de comunicare pentru fiica mea și pentru mine. Devine sâcâitor când îi spui copilului tău, care este deja adult, să facă asta și asta. Pentru mine, Han Ji Ah (personajul webtoon) este Ha Na. De multe ori îi trimit un mesaj lui Ha Na prin Han Ji Ah.”

Hwang Ha Na a concluzionat spunând: „(În timpul închisorii) m-am auto-analizat pentru prima dată. M-am schimbat foarte mult. Regret momentul când am consumat pentru prima dată droguri. Viața mea s-a complicat începând din acel moment. Chiar nu o să mă mai droghez”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s