Kim Jong Hyun (JR) își exprimă frica în legătură cu debutul său solo și altele

Former NU’EST Member Kim Jong Hyun (JR) Gets Honest About His Fears Over His Upcoming Solo Debut

Artistul a participat la un pictorial realizat de revista 1st Look!

Kim Jong Hyun, fostul membru al grupului NU’EST, se pregătește să lanseze primul său album solo intitulat „MERIDIEM”, după ce a fost anunțată desființarea trupei la începutul acestui an.

După finalizarea ședinței foto pentru pictorial, artistul a fost invitat să ia parte la un nou interviu, în cadrul căreia a mărturisit faptul că simte o oarecare frică în ceea ce privește producția albumului său. Acesta a explicat: „Am fost mai speriat decât emoționat, deoarece este primul album pe care îl voi lansa sub numele meu, care este dominat de vocea mea.” Mai apoi, a completat: „În timp ce lucram la album, m-am tot gândit: Ce vor crede fanii mei când îl vor asculta? Cum vor reacționa aceștia? Prin acest proces, am reușit să-mi potolesc cumva teama.”

Kim Jong Hyun a continuat să împărtășească: „Fiind primul album pe care îl lansez sub numele meu după ce am debutat în industrie acum zece ani, am muncit extrem de mult pentru a-l portretiza pe artistul Kim Jong Hyun prin intermediul acestui albu, inclusiv melodii compuse chiar de către mine. Vă rog să așteptați asta !”

Primul mini-album al idolului, „MERIDIEM” este programat pentru lansare în data de 8 noiembrie, la ora 18:00. Mai jos aveți și fotografiile pictorialului!

sursa: soompi

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s