Jinyoung din GOT7 vrea să răzbune moartea fratelui său geamăn în noul film „Christmas Carol”

GOT7’s Jinyoung Is Out To Avenge The Death Of His Twin Brother In Action Thriller “Christmas Carol”

În curând va fi lansat un nou film thriller coreean!

Christmas Carol” este un viitor film care urmărește povestea gemenilor Wol Woo și Il Woo. Rolurile celor doi sunt interpretate de aceeași persoană, anume Jinyoung din GOT7. După moartea lui Wol Woo, Il Woo intră într-un centru de detenție pentru minori din propria inițiativă pentru a se răzbuna.

Recent, au fost lansate fotografii din timpul filmărilor, în care dualitatea lui Jinyoung este scoasă în evidență în timp ce interpretează cele două roluri complet diferite. Acesta îl interpretează pe Wol Woo, un băiat inocent și lipsit de griji, dar care ascunde un secret. Totodată, II Woo este un băiat care se lovește de violența vieții, pentru a-și proteja fratele și bunica.

Kim Young Min joacă rolul consilierului lui Il Woo, Cho Soon Woo, care face tot posibilul pentru a-l ajuta pe acesta. Între timp, Kim Dong Hwi interpretează rolul lui Son Hwan, care devine și el membru al unei bande. Song Geon Hee va avea rolul lui Moon Ja Hoon, un membru al bandei care este gata să folosească orice mijloace necesare pentru a scăpa de Il Woo.

Toate aceste personaje își vor uni forțele pentru a crea o poveste specială, astfel încât viața brutală și dură a unor oameni va fi reflectată prin diverse evenimente. Mai jos aveți fotografiile!

sursa: soompi

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s