Emisiunea „Street Man Fighter” de la Mnet are un câștigător!

Emisiunea „Street Man Fighter” de la Mnet, care a primit controverse chiar înainte de premieră, a ajuns la sfârșit.

Episodul final a fost difuzat pe 8 noiembrie, iar în runda finală au concurat echipele de dans JustJerk, We Dem Boyz (WDBZ), Mbitious și Bank Two Brothers (BIIB).

Runda finală a fost compusă din două părți: prima este „Cheers!”, tema momentelor fericite din viață. A două este „Last Dance”, cu scopul de a prezenta ultimul dans al echipelor. Echipa câștigătoare a fost decisă de voturile live în proporție de 100%, fără voturile juriului.

Rezultatul rundei finale a adus echipa JustJerk pe prima poziție cu 92,321 de voturi. Pe a doua poziție a venit echipa We Dem Boyz, cu 44,274 de voturi, urmată de Mbitious (32,302 de voturi) și Bank Two Brothers (25,034 de voturi).

JustJerk a arătat dansul lor de clasă mondială pentru ambele runde. Pentru misiunea „Cheers!”, echipa a descris perfect tema dansând împreună de motivele fericirii și au umplut scena. Pentru misiunea „Last Dance”, echipa de dansatori a prezentat o evoluție de vis, unde ei au dat pe scenă tot ce au mai bun.

BoA, care este un juriu la emisiune, a admirat coregrafia de la JustJerk, care a incorporat săbii, și a spus: „Am simțit de parcă săbiile și spadele ne-au înjunghiat. Toți spuneau că evoluția a fost minunată în timpul provocării Mega Crew, dar nivelul de admirație e diferit când vezi totul din primul rând. E minunat.”

După ce au fost desemnați câștigători, membrii JustJerk s-au cuprins și au lăsat câteva lacrimi. Liderul YoungJ a spus: „Am decis să nu plâng, dar lacrimile au ieșit oricum. Vreau să mulțumesc dansatorilor care s-au alăturat echipei. A fost o onoare să-i avem pe We Dem Boyz ca competitori. Mamă, sunt pe primul loc!”

Felicitări echipei JustJerk!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s