Membrii OMEGA X anunță o conferință de presă, iar JUST B amână showcase-ul de revenire ca semn de solidaritate

JUST B Postpones Comeback Showcase To Show Solidarity With OMEGA X

Membrii OMEGA X, împreună cu reprezentanții lor legali, vor ține o conferință de presă pentru a vorbi despre situația lor.

Pe 14 noiembrie, un reprezentativ legal al trupei OMEGA X a dezvăluit că ei pregătesc o conferință de presă pentru după-amiază zilei de 16 noiembrie pentru a explica situația curentă și direcția de viitor a idolilor. Conferința va avea loc în aria Seocho din Seul, în clădirea Seoul Bar Association. Reprezentativul legal a spus că mai multe detalii vor fi dezvăluite la conferința de presă.

Grupul JUST B va lansa un nou album „= (NEUN)” pe data de 16 noiembrie, la ora coreeană 18:00, iar idolii erau pregătiți să țină showcase-ul de revenire în aceeași zi, la ora 14:00. Însă, după ce OMEGA X a anunțat că va avea o conferință de presă, JUST B a amânat showcase-ul pentru ora 16:00, pentru a permite reporterilor să fie prezenți și la conferința trupei OMEGA X.

Trupele JUST B și OMEGA X au debutat în aceeași zi, pe 30 iunie 2021. Mai mult, Doyum din Just B și Yechan din OMEGA X au fost colegi de grup în trecut, ei fiind foști membri 1THE9. Fiind colegi în industria muzicală, idolii din Just B au făcut schimbarea de program pentru a permite vocilor celor din OMEGA X să fie auzite.

Astfel, OMEGA X va avea conferința de presă la ora 14:00, împreună cu avocații Noh Jong Eon și Seo Joo Yeon. La ora 16:00 va avea loc showcase-ul de revenire a trupei JUST B, iar albumul mini „= (NEUN)” va fi lansat la ora 18:00, după fusul orar coreean.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s