Un dansator cunoscut a cântat piesa „Pink Venom” de la BLACKPINK la „The King Of Mask Singer”

Watch: Boy Group Main Dancer Covers BLACKPINK’s “Pink Venom” On “The King Of Mask Singer”

A fost dezvăluită identitatea idolului care a făcut ravagii la emisiune!

În data de 13 noiembrie a fost lansat un nou episod al competiției muzicale „The King Of Mask Singer”. Opt concurenți au decis să-l provoace pe campionul „Heavy Metal” la diverse dueluri.

La finalul rundei întâi, „Heavy Metal” s-a înfruntat cu „Glass Mental”, interpretând împreună melodia emoționantă „Farewell Under the Sun” de la Park Jin Young și Sunye. Puteți urmări videoclipuri cu prestația acestora puțin mai jos:

După ce au încheiat runda, restul participanților au încercat să ghicească identitatea celor doi. Cântărețul Tim a considerat că „Heavy Metal” este defapt masca lui Suho din EXO, explicând faptul că au un aspect fizic similar.

Pentru e le sări în ajutor, dansatoarea Honey J le-a oferit câteva indicii prntr-un mesaj video preînregistrat. După ce i-a lăudat evoluția, Honey J a spus că „Heavy Metal” a fost mereu în fruntea listei acelora care au trecut testele sale de dans, adugând că este vorba de un idol multitalentat.

După ce a ascultat cu atenție indiciile, Cha Jun Ho din DRIPPIN a spus cu încredere că a reușit să afle identitatea artistului în cauză. El a explicat că a fost elev la școala Hanlim Arts School, unde Honey J a fost profesoară. El a spus cu certitudine că „Heavy Metal” este defapt Kino din PENTAGON.

Deși ambii concurenți au topit inimile telespectatorilor cu evoluția lor, „Glass Metal” a trecut în runda următoare. Mai apoi, „Heavy Metal” a realizat un cover al melodiei „Pink Venom” de la BLACKPINK, urmând să-și scoată masca.

Așa cum a ghicit Cha Jun Ho, sub masca „Heavy Metal” se afla chiar Kino din PENTAGON! După dezvăluire, Shin Bong Sun a spus că își dorește să-l vadă pe faimosul dansator în acțiune. Idolul a ales să realizeze o evoluție pentru piesa sa solo, „POSE”.

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s