„Melon Music Awards (MMA) 2022” a anunțat numele idolilor participanți

Melon Music Awards (MMA) 2022 Announces Performer Lineup

Evenimentul a dezvăluit numele cântăreților care vor evolua pe scenă!

În data de 14 noiembrie, o sursă de la „Melon Music Awards (MMA) 2022” a anunțat lista idolilor care au confirmat prezența în cadrul evenimentului. Trupele de fete care au fost anunțate sunt: (G)I-DLE, NewJeans și IVE.

În acest an, grupul (G)I-DLE a lansat hitul „TOMBOY”, urmat de către „Nxde”, care au ajuns rapid în vârful clasamentului „TOP 100 Melon”. Intitulată „Monster Rookies”, trupa IVE a debutat cu melodia „ELEVEN” și a cotinuat să câștige atenție după ce a lansat încă două piese legendare „LOVE DIVE” și „After LIKE”. Toate melodiile au debutat impresionant în topurile Melon și au rămas constante și consecvente în primele locuri. NewJeans a ocupat primele două locuri în clasament cu melodiile „Hype Boy” și „Attention”.

Trupele de băieți care au fost confirmate au fost TXT, ENHYPEN, ATBO și MONSTA X.

După ce a lansat melodia „Rush Hour”, trupa MONSTA X a susținut un turneu în Statele Unite, devenind astfel artist global. Cât despre TXT, după lansarea mini-albumului „minisode 2: Thursday’s Child”, membrii și-au câștigat popularitatea adoptând un concept matur. ENHYPEN a susținut recent primul turneu mondial, vizitând șase orașe din State și Japonia. ATBO își va face prima apariție în cadrul evenimentului din acest an.

Melon Music Awards 2022” va fi susținut offline pentru prima dată în trei ani. Va avea loc la Gocheok Sky Dome în data de 26 noiembrie.

sursa: soompi

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s