Go Yoon Jung este o femeie superbă, dar misterioasă, în „Alchemy of Souls Part 2” + postere

Go Yoon Jung Is A Breathtaking Yet Mysterious Woman In “Alchemy Of Souls Part 2”

„Alchemy of Souls Part 2” dezvăluie primele instantanee cu noua eroină principală, Go Yoon Jung, și postere ale distribuției principale.

Scrisă de celebrul duo de scenariste  cunoscut sub numele de Hong Sisters, „Alchemy of Souls” este o dramă romantică fantastică, plasată în țara fictivă Daeho, o țară care nu există în istorie sau pe hărți. Drama spune povestea unor personaje ale căror destine sunt schimbate din cauza magiei care schimbă sufletele oamenilor.

După ce partea 1 a dramei a furat inimile spectatorilor în această vară, „Alchemy of Souls” se pregătește să revină luna viitoare cu partea a 2-a și o poveste care se petrece la trei ani după partea 1. În loc de Jung So Min, care l-a jucat pe Mu Deok în partea 1, în partea a 2-a eroina principală va fi Go Yoon Jung, în rolul lui Nak Soo, care a locuit anterior în corpul lui Mu Deok în primul sezon.

În imagini, Go Yoon Jung este deja transformată în personajul Nak Soo, cu ochii ei strălucitori și cu expresia pură, de parcă ar fi trăit într-o bulă. Anterior, marea asasină Nak Soo a fost prinsă în corpul slab al lui Mu Deok. Mai târziu, Mu Deok a dezvoltat o relație cu Jang Wook (Lee Jae Wook),  relația lor evoluând de la stăpân și slujitoare la profesoară și elev și apoi la sfârșit devenind iubiți. Cei doi visau la un viitor fericit împreună până când Jang Wook a fost în pericol de moarte din cauza lui Mu Deok, al cărui suflet a fost manipulat de Jin Moo (Jo Jae Yoon) la sfârșitul părții 1.

Acestea fiind spuse, apariția unei femei misterioase cu chipul lui Nak Soo atrage atenția spectatorilor. Telespectatorii sunt curioși să afle povestea ascunsă din spatele acestei doamne, precum și portretizarea lui Go Yoon Jung a lui Nak Soo, în timp ce conduce „Alchemy of Souls Part 2”.

Au fost lansate și posterele celor doi proganoniști principali, precum și ale echipei centrale de actori din distribuție, pe care vă invităm să le priviți puțin mai jos.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s