OMEGA X dezvăluie că CEO-ul îi amenința în mod obișnuit și îi hărțuia sexual pe membrii trupei

OMEGA X

Noi dezvăluiri șocante au fost făcute de către membrii grupului OMEGA X cu ocazia primelor declarații în fața presei, după dezvăluirile făcute de fani în legătură cu faptul că idolii au fost abuzați în SUA de către șefii agenției.

Pe 16 noiembrie, cei unsprezece membri ai OMEGA X – Jaechan, Junghoon, Sebin, Jaehyun, Kevin, Hwichan, Taedong, Hyuk, Xen, Hangyeom și Yechan – au susținut o conferință de presă cu privire la recenta controversă legată de abuzurile agenției lor Spire Entertainment.

În timpul conferinței de presă, liderul OMEGA X Jaechan a spus: „Motivul pentru care nu am făcut decât să ne abținem și să îndurăm și să tăcem în legătură cu toată situația de până acum a fost pentru că ne temeam că ultima noastră șansă va dispărea dacă nu am fi făcut asta”.

El a explicat: „De dragul fanilor noștri care au avut încredere, ne-au susținut și ne-au așteptat, a trebuit să îndurăm. Ca cel mai în vârstă membru și lider al OMEGA X, văzându-i pe colegii mei luptând și obosiți, mi-a fost teamă și am fost îngrijorat că visele noastre se vor prăbuși. Am vrut să protejez OMEGA X.”

Jaehan a spus că membrii au ajuns într-un punct în care nu au mai putut rezista. El a spus: „Pentru toți ceilalți care primesc tratamente nedrepte și pentru cei care au și ei vise, am decis să vorbim.”

În ceea ce privește comportamentul abuziv al CEO-ului Kang, membrii au spus: „Ne-a hărțuit sexual, în mod obișnuit, și asta include faptul că ne atingea coapsele, ne ținea de mâini și  ne atingea fețele și multe altele”.

Ei au adăugat: „Ea a spus și lucruri precum „Dacă vreți să continuați ca OMEGA X, mai bine te târăști (la picioarele mele)”, „O să te omor” și chiar ne-a amenințat că se va sinucide.”

Reprezentantul legal al grupului a declarat: „Vom continua cu depunerea de acuzații împotriva fostului CEO pentru amenințare, agresiune și exploatare a membrilor. În primul rând, vom solicita anularea contractului exclusiv al membrilor OMEGA X pentru activitățile lor viitoare”.

Membrii au depus recent cererea de înregistrare pentru numele grupului lor „OMEGA X”, precum și numele clubului de fani „FOR X”, pentru a-și continua activitățile grupului în afara agenției.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s