Sora lui Taedong din OMEGA X povestește că acesta a fost abuzat și de fosta lui agenție, 2Y Entertainment

Taedong din OMEGA X a vorbit la conferința de presă din 16 noiembrie despre abuzurile agenției Spire, dar nu a apucat să povestească și la ce abuzuri a fost supus de către agenția anterioară, 2Y Entertainment.

În timpul recentei conferințe de presă a membrilor OMEGA X, în care au dezvăluit motivele rezilierii contractului lor cu Spire Entertainment, membrii și-au demascat CEO-ul demisionar, Kang Seong Hee, pentru abuzurile repetate.

Atunci, Taedong a declarat: „Nu toate companiile sunt așa, dar cred că mulți stagiari și idoli care promovează în prezent au parte de un tratament incorect. În cazul meu, în compania mea anterioară m-au pus să exersez între 15 și 17 ore fără o singură zi de odihnă. Pe lângă faptul că ne-am luat cu forța telefoanele mobile, am primit un tratament incorect. Ne-au cerut să le spunem parolele noastre și intrau în telefonul fiecărui membru în parte pentru a verifica conținutul și a ne urmări.”

Postând o captură de ecran a articolului care dezvăluie declarația lui Taedong, sora lui mai mare a scris la poveste pe Instagram: „Un alt lucru pe care Taedong nu l-a putut spune pentru că plângea este că, atunci când era la 2Y Entertainment, i-a fost luat cu forța telefonul mobil și el nu putea nici măcar să țină legătura cu membrii familiei sale. Pe lângă schimbarea numărului de telefon, ei i-au aflat parola și îi verificau telefonul. Fără o zi de odihnă, copiii au fost forțați să exerseze între 15 și 17 ore pe zi. În fiecare zi. Chiar și atunci când bunicul nostru a murit, nu am putut să-l contactam pe [Taedong], așa că i-am trimis un mesaj direct prin Instagram pentru a-l anunța despre moartea bunicului nostru. Taedong a aflat cu întârziere [de moartea lui] și nici măcar nu a putut să meargă la el. Sunt extrem de supărată că CEO-ul 2Y Entertainment, care l-a pălmuit și l-a abuzat verbal pe [Taedong], este atât de tăcut în acest moment, se comportă de parcă nu este vorba despre el.”

După apariția sa în emisiunea de supraviețuire a lui Mnet „Produce 101 Season 2”, Taedong trebuia să debuteze ca membru al JBJ, dar a intrat în conflicte cu Major9 Entertainment. Apoi a revenit la statutul de stagiar sub 2Y Entertainment și a debutat ca membru al GIDONGDAE, înainte de a debuta din nou cu OMEGA X.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s