Song Joong Ki are șansa de a se răzbuna în trailerul principal al K-Dramei „Reborn Rich”

Watch: Song Joong Ki Is Given The Chance To Exact Revenge In “Reborn Rich” Highlight Teaser

Tocmai a apărut un nou trailer extins foarte interesant pentru K-Drama „Reborn Rich”!

Viitoarea dramă JTBC „Reborn Rich” de tip fantezie îl are ca erou principal pe Song Joong Ki în rolul personajului Yoon Hyun Woo, un secretar loial al unei familii de chaeboli. Când moare după ce a fost acuzat de delapidare chiar de către familia pe care a servit-o cu credință, el renaște ca fiul cel mai mic al familiei, Jin Do Joon, și complotează să preia compania din răzbunare.

Cel mai nou videoclip teaser oferă o privire incitantă, dar intenționat vagă a intrigii din „Reborn Rich”. Filmarea începe cu Yoon Hyun Woo, un bărbat descris ca un slujitor credincios al Grupului Sunyang care încearcă doar să facă tot ce poate. El primește titlul prestigios de șef al echipei de management al proprietății viitoare, totuși telespectatorii îl văd tratat cu cea mai mare lipsă de respect, deoarece pur și simplu încearcă să-și îndeplinească îndatoririle cât mai bine.

Apoi telespectatorii sunt martori la momentul în care Yoon Hyun Woo este ucis și renaște ca Jin Do Joon, cumva mergând înapoi în timp pentru a fi reîncarnat ca nepotul lui Jin Yang Chul (Lee Sung Min), proprietarul grupul Sunyang. Protagonistul nostru principal nu își amintește de Jin Do Joon din viața sa anterioară, dar nu stă în confuzie pentru mult timp. În schimb, el își vede noua viață mai degrabă ca pe o întorsătură fortuită a destinului.

„Printre oamenii de aici se numără persoana care m-a ucis.” Odată cu această realizare, Jin Do Joon începe să lucreze la planul său de răzbunare.

Între timp, o luptă pentru succesiunea Grupului Sunyang începe între membrii familiei Sunyang, întreaga lor moștenire fiind amenințată de un procuror care lucrează pentru a-i demasca și a-i aduce în judecată.

„Acesta este doar începutul. Criza ta este oportunitatea mea.” Acestea sunt ultimele cuvinte auzite de la Yoon Hyun Woo, cu siguranță vor crește curiozitatea spectatorilor care vor aștepa cu răsuflarea tăiată să afle ce se va întâmpla.

„Reborn Rich” are premiera pe 18 noiembrie.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s