Jinyoung din GOT7 confirmă că va lansa un album solo

GOT7’s Jinyoung Confirms Plans For Solo Album Release

Cântărețul /actorul Jinyoung și-a anunțat revenirea muzicală!

Pe 17 noiembrie, un reprezentant al agenției  lui Jinyoung BH Entertainment a spus că artistul își va lansa noul album solo și va organiza o întâlnire cu fanii locali în ianuarie 2023.

Pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a debutului lui Jinyoung în acest an, el vrea să-și lanseze albumul solo pentru a le mulțumi fanilor care i-au susținut cu sinceritate activitățile până acum.

Recunoscut pentru talentul său muzical, Jinyoung a participat din nou la scrierea versurilor și la compunerea pieselor de pe albumul său solo. În plus, el a programat să meargă într-un turneu în străinătate după întâlnirea cu fanii din Coreea, pentru a se întâlni cu fanii globali.

Anterior, în 2021, Jinyoung a lansat single-ul digital „DIVE” și și-a arătat talentul muzical participând la versuri și compoziție. În mai 2022, Jinyoung, împreună cu grupul său GOT7, a făcut o revenire mult așteptată cu piesa de titlu „NANANA”.

Un artist polivalent, Jinyoung a jucat în numeroase seriale de succes, iar în viitorul apropiat, va apărea în filmul “Christmas Carol”, ce va fi lansat în luna decembrie în cinematografele din Coreea de Sud.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s