Hongjoong din ATEEZ face o donație generoasă în numele fandom-ului

ATEEZ’s Hongjoong Makes Generous Donation To Celebrate Fan Club ATINY’s Anniversary

Artistul a făcut un gest special pentru aniversarea clubului de fani ai grupului!

În data de 17 noiembrie, asociația „World Vision”, un ONG care se ocupă  cu ajutor internațional și dezvoltare a lansat o declarație prin care a anunțat: „Am primit o donație de 10 milioane de woni (aproximativ 7400 de dolari) dedicată „copiilor care visează”, din partea lui Hongjoong din ATEEZ!”

Donația idolului a fost făcută în numele fandom-ului numit ATINY cu ocazia celebrării aniversării grupului de fani. Banii vor merge direct în campania „Dreaming Children” organizată de către asociație.

Referitor la gestul său, idolul a spus: „Sunt incredibil de fericit să fac o astfel de donație în numele fanilor noștri, exact la timp pentru a sărbători aniversarea fondării clubului ATINY. Este semnificativ pentru mine să pot ajuta copiii care au vise muzicale, dar care se află în situații defavorabile.”

Președintele „World Vision”, Jo Myung Hwan, a comentat: „Această donație, prin intermediul căreia un artist a contribuit pentru a aduce lumină în sufletele fanilor, va deveni un adevărat exemplu excelent pentru a răspândi o influență pozitivă! În viitor, „World Vision” se va folosi de această donație pentru a ajuta copiii care visează să ajungă muzicieni asemenea lui Hongjoong din ATEEZ. Aceștia vor putea încerca lucruri noi!”

În prima săptămână a lunii noiembrie, idolul a organizat o expoziție fotografică de film intitulată „FROM NOVEMBER 7, 1998” pentru a-și sărbători ziua de naștere. Deși intrarea a fost liberă, expoziția a fost amenajată astfel încât spectatorii să strângă până la 5000 de puncte prin diferite evenimente aflate la fața locului. După expoziție, aceste puncte au fost schimbate în numerar și donate. Tot la începutul lunii, grupul ATEEZ a făcut o donație în sprijinul victimelor tragediei din Itaewon.

sursa: soompi

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s