Agenția LOONA anunță eliminarea lui Chuu din grup

Breaking: LOONA’s Agency Announces Chuu’s Removal From Group

BlockBerryCreative a anunțat eliminarea lui Chuu din grupul LOONA.

Pe 25 noiembrie, agenția a emis următoarea declarație:

Bună ziua. Acesta este BlockBerryCreative.

Lansăm o declarație pentru a anunța fanii că am decis că artista  agenției nostre Chuu va fi expulzată și retrasă ca membră LOONA începând cu 25 noiembrie 2022.

Au existat o mulțime de speculații cu privire la Chuu de la LOONA în ultimul an, dar agenția și membrele LOONA nu au făcut nicio declarație pentru a nu cauza probleme cu creșterea grupului sau pentru a îngrijora fanii.

Din cauza afecțiunii membrelor LOONA față de echipă și din considerația față de fani, mai degrabă decât să spună ce este adevărat sau nu, ele au încercat să-și exprime sentimentele depunând toate eforturile pentru performanțe și conținut.

Cu toate acestea, după ce recent s-a spus despre limbajul violent al lui Chuu și despre abuzul de putere față de personalul nostru, adevărul a fost găsit în urma investigației. Reprezentanții agenției își cer scuze și încurajează personalul, iar noi am decis să ne asumăm responsabilitatea pentru acest lucru și să o scoatem pe Chuu din LOONA.

În primul rând, ne cerem scuze oficial personalului care a fost foarte rănit de acest incident și vom depune tot efortul pentru ca aceștia să se poată vindeca acum și să se concentreze asupra tratamentului și apoi să revină la viața lor normală.

Ne cerem scuze fanilor care au iubit și susținut până acum LOONA și vă cerem iertare sinceră pentru că nu am putut avea 12 membre împreună până la final.

Agenția și LOONA se vor întoarce la rădăcinile noastre și vor munci cât mai mult posibil, astfel încât un incident ca acesta să nu se mai repete în viitor, indiferent de ce. Membrele LOONA nu au lucrat doar pentru câștigurile lor individuale și știu ce le-au dat fanii pentru a le aduce în acest punct, așa că nu au făcut nimic care să provoace probleme echipei. Vor ajunge până la capăt și îi vor răsplăti  pentru dragostea pe toți cei care susțin LOONA.

De asemenea, agenția și membrele LOONA vor acționa cu respect și recunoștință față de tot personalul care lucrează cu noi. Agenția va face tot posibilul pentru a da înapoi pentru sacrificiile și devotamentul personalului, astfel încât așa ceva să nu se mai întâmple niciodată. Ne plecăm din nou capul în semn de scuze față de personalul implicat și fani pentru problemele create cu acest incident.

În iunie, BlockBerryCreative a negat zvonurile că Chuu merge la altă agenție. În octombrie, au apărut informații că Chuu și-a înființat propria agenție, la care BlockBerryCreative a comentat și: „Zvonurile despre transferul ei sunt nefondate”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s