Jun din Seventeen vorbește despre noua sa melodie, coregrafie și multe altele

SEVENTEEN’s Jun Dishes On His New Single, Choreography Challenges, Love For Hot Pot, And More

Idolul a luat parte la un pictorial realizat de revista Allure Korea!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, Jun din Seventeen a discutat despre decizia sa și a membrilor de a-și reînnoi contractele la începutul anului. Referitor la acest aspect, el a spus: „Sunt foarte mulțumit de reînnoirea contractului. Cred că a fost o decizie foarte bună. Mi se pare un lucru corect să ne încurajăm uul pe celălalt în activitățile personale, deși suntem un grup. Este și mai grozav faptul că îi putem întâlni pe fanii CARATS! Observ cum membrii devin mai încrezători și sunt mai fericiți.”

Mai apoi, artistul a discutat despre cel mai nou single al său intitulat „LIMBO”. Melodia este un rezultat al muncii și efortului lui Jun. El a comentat: „Este mai bine să nu faci nimic dacă nu ai de gând să participi 100% la acel ceva! Sincer să fiu, am început să pregătesc melodii pentru evoluțiile noastre de doi ani și în acel timp au existat multe piese care au fost eliminate. Nu am fost mulțumit de ele, dar „LIMBO” a putut apărea acum. Încrederea mea de sine a crescut treptat și nu numai! Chiar și abdomenul meu s-a dezvoltat datorită antrenamentului.”

Mai apoi, acesta a spus că mișcările de dans ale coregrafiei sunt mult mai blânde în comparație cu cele pe care le execută de obicei. Jun a explicat: „Încă de când eram stagiar, am considerat că cea mai mare abilitate a mea este forța. Când am creat „LIMBO”, am discutat cu instructorul meu și am primit multă putere. Dacă dorești să-ți schimbi drastic stilul de dans, ai nevoie de mult antrenament. A fost mai greu decât mi-am imaginat.”

El a adăugat: „De îndată ce a apărut clipul video, am fost puțin timid, deoarece ceilalți membri au discutat despre abdomenul meu. Cât despre melodie, partea mea favorită este conceptul din spatele acesteia. Este ca o punte care leagă linia melodică de imagini.” Acesta a mai menționat faptul că a făcut referire la filmele „Twilight” și „Inception” prin versul „Un vis într-un vis.”

Jun a mai spus că îi place să-și petreacă timpul liber într-un mod util, astfel că își umple programul cu activități personale sau de grup. A spus: „Nu-mi prea place să iau pauze lungi. Mă simt bine dacă am o vacanță de doar două zile. Dacă zilele de pauză sunt mai lungi, atunci devin anxios.”

Pentru idol, mâncarea este o parte esențială a vieții. Legat de acest lucru, a explicat: „În China, cele mai importante lucruri sunt mâncarea, îmbrăcămintea, adăpostul și transportul.Astfel, un sfert din viața ta este reprezentat de mâncare. Pe măsură ce ne trăim viața, cea mai mare parte a timpului nostru este petrecut mâncând. Așa că, decât să mănânc puțin sau în grabă, prefer să savurez mâncarea și să mănânc bine. De aceea îmi place să gătesc!”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s