Grupuri k-pop care au pierdut membri în 2022

Fans think NMIXX Jinni is being robbed after popular member Sullyoon takes  center | MEAWW

Mulți idoli și-ar părăsit grupurile în anul 2022.

În ceea ce privește acest aspect, anul 2022 nu a fost unul bun pentru trupele k-pop. Pe parcursul lunilor, au fost confirmate multe cazuri în care anumiți artiști au decis să părăsească grupurile din care făceau parte din diverse motive.

Mai jos aveți numele tuturor idolilor care au făcut acest lucru în anul 2022:

1.Secret Number

Denise a postat un anunț pe contul său de Instagram, unde a declarat faptul că a părăsit grupul de fete, dar și agenția Vine Entertainment.

SECRET NUMBER's Denise Announces Departure From Group | Soompi

2.DKZ

În data de 18 martie, agenția Dongyo Entertainment a anunțat schimbarea numelui trupei DONGKIZ, dar și plecarea membrului Wondae, care fusese în hiatus din cauza unor probleme de sănătate.

DONGKIZ's Wondae takes on pastels in teaser image for 'YOUNIVERSE' | allkpop

3.BANDAGE

În data de 4 aprilie, compania IST Entertainment a lansat o declarația prin care a anunțat plecarea lui Lim Hyeongbin, care a ales această cale din cauza unor motive personale.

bandage updates

4.Apink

Son Na Eun a părăsit trupa după unsprezece ani de activitate. Aceasta a scris o scrisoare de mână, pe care a postat-o pe Instagram în data de 8 aprilie. Ea a fost singura membră a Apink care nu și-a reînnoit contractul cu IST Entertainment anul trecut. În prezent este actriță.

Reporter Explains Why Son Naeun Is The True "Victim" In The Apink Comeback  Controversy - Koreaboo

5.Oh My Girl

În luna mai, membra Jiho a luat decizia de a părăsi trupa de fete și agenția WM Entertainment, după șapte ani de activitate.

Jiho Shares Handwritten Letter Following Departure From Oh My Girl | Soompi

6.KINGDOM

Guk Seung Jun, cunoscut sub numele de Chiwoo, a părăsit grupul de băieți și agenția GF Entertainment în acest an. Acesta și-a reziliat contractul în luna mai, din cauza unor probleme personale.

Chiwoo leaves KINGDOM due to personal issues | allkpop

7.Weeekly

În data de 1 iunie, Shin Ji Yoon a anunțat faptul că și-a încheiat contractul alături de IST Entertainment pentru a se concentra pe sănătatea sa mentală. Potrivit declarației, ea se confrunta cu anxietatea încă de la debut și a luat o pauză de două ori din cauza problemelor sale.

Weeekly's Shin Ji-yoon permanently leaves group to focus on mental health

8.TO1

În data de 17 iunie, Wake One Entertainment a anunțat câteva modificări în ceea ce privește trupa TO1. Potrivit declarației agenției, după o discuție lungă cu grupul, membrii Minsu, Jerome și Woonggi au decis să plece. Membrul Chihoon a părăsit deja grupul în 30 aprilie.

TO1's Woonggi to take a hiatus from promotions due to anxiety disorder |  allkpop

TO1's Minsu: Profile, Age, Pre-Debut, Etc. | Channel-KTO1's Jerome: Profile, Facts, Pre-Debut, Etc. | Channel-K

TO1's Chihoon leaves the group + terminates his exclusive contract with  Wake One Entertainment | allkpop

9.ICHILLIN’

În data de 15 iulie, agenția KM Entertainment a lansat o declarație oficială, prin care a anunțat plecarea lui Sohee din grup. Sohee a postat și o scrisoare scrisă de mână în urma anunțului.

ICHILLIN' to move forward as 6 members after Sohee withdraws from group |  allkpop

10.LE SSERAFIM

Trupa de fete a pierdut o membră după doar trei luni de la debut. După izbucnirea unor acuzații controversate, Kim Garam a intrat în hiatus. În data de 20 iulie, Source Music a anunțat rezilierea contractului cu artista.

Netizens gather their attention to LE SSERAFIM's Kim Garam's "fake" facial  expressions | allkpop

11.fromis_9

În data de 28 iulie, PLEDIS Entertainment a anunțat faptul că fromis_9 va activa în format de opt membre, după ce contractul lui Jang Gyuri a expirat. Aceasta nu a semnat cu agenția, iar în prezent este actriță.

Jang Gyuri To Leave fromis_9 Following Contract Expiration | Soompi

12.Black Swan

În data de 31 iulie, agenția DR Music a anunțat plecarea a două membre, Judy și Youngheun, din cauza unor motive profesionale.

BLACKSWAN Announces Judy And Youngheun's Departure From Group | Soompi

13.PIXY

În data de 27 august, Satbyeol și Ella au părăsit trupa PIXY. Agenția Allart Entertainment a declarat că motivul fetelor au fost problemele de sănătate.

PIXY's Ella to not participate in group's comeback due to health reasons |  allkpopSatbyeol profile, age & facts (2022 updated) | Kpopping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.PRECIOUS

Trupa de fete de la UMI Entertainment a pierdut trei membre în acest an. Ji Hyo, Lee Soo și Han Byeol și-au reziliat contractele și au plecat din grup.

Three Members of PRECIOUS Leave The Group

15.VICTON

Heo Chan s-a retras din grup în urma controversei legate de conducerea în stare de ebrietate. În data de 11 octombrie, artistul a părăsit agenția și trupa de bunăvoie, pentru a nu provoca alte daune morale.

VICTON's Heo Chan To Leave The Group | Soompi

16.LIGHTSUM

Trupa de fete a pierdut două membre în 2022. În data de 25 octombrie, Cube Entertainment a anunțat plecarea lui Huiyeon și Jia, însă motivele nu au fost menționate. 

LIGHTSUM announce departure of members Huiyeon and Jian

17.ONEUS

În data de 27 octombrie, agenția RBW a confirmat zvonurile cu privire la plecarea lui Ravn din grup. Acesta a fost implicat într-o controversă cu fosta sa iubită, motiv pentru care a decis să părăsească ONEUS de bunăvoie.

ONEUS's Agency Releases Additional Statement Regarding Ravn + Group To  Promote As 5 Until Further Notice | Soompi

18.TREASURE

În data de 8 noiembrie, compania YG Entertainment a anunțat rezilierea contractelor cu Bang Yedam și Takata Mashiho, care se aflau în hiatus în acea vreme. Potrivit declarației, Mashiho a renunțat din cauza unor probleme de sănătate, iar Yedam a făcut-o pentru a se dezvolta ca producător.

Bang Ye-dam and Mashiho to leave K-pop group TREASURE

19.PURPLE KISS

Vocalista Park Ji Eun a părăsit trupa de fete și agenția RBW în luna noiembrie, din cauza problemelor sale de sănătate și anxietate. Ea le-a mulțumit fanilor printr-o scrisoare scrisă de mână.

PURPLE KISS's Agency Announces Park Ji Eun's Departure From Group | Soompi

20.LOONA

Chuu a fost eliminată din trupa LOONA și agenția Blockberry Creative, care a lansat o declarație cu privire la abuzul de putere pe care aceasta l-ar fi săvârșit și limbajul licențios utilizat în rândul angajaților.

Why separating from Blockberry Creative after being removed from LOONA  might be much better for Chuu | allkpop

21.NMIXX

În data de 9 noiembrie, agenția JYP Entertainment a anunțat public faptul că Jinni a părăsit trupa și agenția din cauza unor probleme personale.

BREAKING] JYP Entertainment announces NMIXX member Jinni's departure from  the group | allkpop

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s