Jaechan din DKZ este criticat pentru că urmărește canalul de YouTube al lui Sojang

Jaechan, La Star De Semantic Error Partage Son Expérience La Plus  Effrayante Avec Une Fan ⋆ K-Sélection

Idolul primește critici pentru că urmărește un canal de YouTube controversat.

Sojang deține un canal pe platforma YouTube, care a devenit cunoscut în urma controverselor din mass-media pe care le-a cauzat. Acesta concepe și lansează videoclipuri care fac referire la viața privată a celebrităților, care sunt negative, de cele mai multe ori chiar dramatice. Sojang aduce în discuții zvonuri răspândite de către internauți, apoi le analizează și postează fotografii ale oamenilor drept „dovezi”.

În data de 17 decembrie, Jaechan din DKZ a pornit o transmisiune live pe aplicația V Live, unde și-a arătat contul de YouTube. Printre canalele pe care le urmărește, fanii au observat și contul lui Sojang. La scurt timp, aceștia l-au criticat pe idol pentru alegerea sa, catalogându-l ca fiind „insensibil” în ceea ce privește reputația colegilor săi de muncă.

După finalizarea transmisiunii, Jaechan le-a scris fanilor un mesaj, prin care a spus: „Am observat numerose întrebări, așa că le voi răspunde odată pentru totdeauna. Nu știam ce tip de canal este acela și nici nu am observat că sunt abonat la el. De obicei nu dau subscribe la niciun cont pe YouTube, ci doar urmăresc videoclipuri. Mi-am dat seama că am urmărit acel canal fără să știu, așa că mi-am organizat conturile la care sunt abonat. Îmi cer scuze pentru că am acționat neglijen. Voi fi mai precaut de acum înainte.”

sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s