Blockberry Creative încheie setul de teasere chiar dacă lansarea trupei LOONA e amânată indefinit

Image

În ciuda faptului că revenirea trupei LOONA a fost amânată indefinit, BlockBerry Creative a ținut să posteze teaserele individuale pentru cele 11 membre.

După ce Chuu a fost dată afară din grup, ca mai apoi să anunțe revenirea, fanii au început un boicot la care s-au alăturat alte fandomuri și peste 100 de magazine online de albume. Cu efortul fanilor, numărul de precomenzi pentru noul album „The Origin Album [0]” este atât de mic (93 precomenzi), încât agenția a anunțat, pe 22 decembrie, că lansarea albumului, plănuită inițial pe 3 ianuarie 2023, este amânată indefinit.

Merită menționat că efortul agenției BlockBerry Creative de a explica mai detaliat cum a început proiectul LOONA și cum sunt distribuite costurile și profiturile în urma activităților, dar și seria de mesaje dezvăluite de Dispatch referitoare la Chuu și cum a ajuns să fie dată afară din grup, au pus mai multe paie pe foc și acum fanii trupei au o dorință arzătoare de a destrăma grupul. Amânarea lansării albumului „The Origin Album [0]” este, conform fandomului Orbit, doar un pas spre eliberarea celor 11 membre rămase de datorii de milioane de woni.

Agenția anunțase că intenționează să continue să posteze teaserele pentru revenire, chiar dacă revenirea e amânată. Astăzi, teaserele cu Kim Lip au încheiat setul de poze individuale.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s