IU și Lee Jung Suk sunt împreună!

Breaking: IU And Lee Jong Suk Confirmed To Be Dating

IU și Lee Jong Suk fomează un cuplu!

Pe 31 decembrie, Dispatch a dezvăluit că cele două staruri se întâlnesc de aproximativ patru luni. Potrivit jurnaliștilor Dispatch, cei doi s-au întâlnit acum 10 ani la emisiunea “Inkigayo” și, de-a lungul timpului, prietenia lor s-a transformat în iubire.

Dispatch susține că IU și Lee Jong Suk au petrecut Crăciunul împreună în Nagoya, Japonia, unde s-au bucurat în liniște de o vacanță de trei zile într-un resort de lux, ‘Aman Nemu’. Vacanța a fost plănuită personal de actor, fără ajutorul managerului său. Lee Jong Suk a dedicat 7 zile pentru a organiza cea mai liniștită și perfectă vacanță pentru IU și acesta, departe de ochii publicului.

Pe 24 decembrie, IU și fratele ei mai mic au zburat spre Nagoya, iar la aeroport Lee Jing Suk a aranjat ca o persoană să îi preia. După ce și-a încheiat întâlnirea cu fanii din Osaka, Lee Jong Suk a zburat spre Tokyo pe 23 decembrie, iar pe 24 decembrie s-a îndreptat spre Nagoya. Pe 26 decembrie, a zburat din nou la Tokyo, pentru a prinde zborul său spre Seul de pe 27 decembie.

Compania actorului, HighZium Studio, a confirmat știrea, declarând – „Recent, actorul Lee Jong Suk și IU au trecut de la stadiul de cunoștințe la iubiți. Cei doi au o relație serioasă. Vă rugăm să îi sprijiniți pentru a continua relația lor frumoasă. Vă mulțumim.”

Compania artistei, EDAM Entertainment, de asemenea a dat declarații asupra reportajului, comentând – „IU și Lee Jong Suk au trecut recent de la prieteni apropiați la iubiți. Vă rugăm să întâmpinați cu căldură relația.”

Felicitări frumosului cuplu!

Mai jos aveți poze cu cei doi de la aeroport!

Sursa: (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s