Vă dorim un 2023 cât mai reușit, LA MULȚI ANI!

Latest Party GIFs | Gfycat

Adio, 2022, bun venit, 2023!

Da, s-a m-ai dus un an … Parcă mai ieri îi uram bun venit, iar acum ne luăm rămas bun de la el. A fost un an cu de toate: emoții pozitive, amintiri frumoase, realizări și vise îndeplinite, greșeli, de pe urma cărora am învățat multe, situații mai puțin plăcute și probleme mari și mici. A fost un an în care ne-am redescoperit, a fost un an în care am învățat să ne apreciem și să ne iubim mai mult, a fost un an în care am înțeles cât de importante sunt persoanele dragi nouă, dar și timpul petrecut alături de ele.

În 2023, vă doresc să atingeți cele mai înalte culmi, să vă iubiți și mai mult, fiindcă voi sunteți cea mai importantă persoană din viață voastră. Poate sună un pic a egoism, dar da … pe primul loc ar trebui să vă poziționați pe voi înșivă! Fericirea voastră, realizările voastre, dar și împlinirea sufletească contează cel mai mult!

Fiți puternici, fiți visători, fiți VOI! IUBIȚI-VĂ!

La mulți ani, dragă FAMILIE K-POP!

Cu profund respect,
Echipa K-POP ROMÂNIA!

6 gânduri despre „Vă dorim un 2023 cât mai reușit, LA MULȚI ANI!

 1. IC Gabby

  La mulți ani!!! Anul nou 2023 să vă aducă sănătate, liniște și puterea de a trece cu bine toate greutățile, sperm că nou an sa ne de-a pace și prosperitate. La mulți ani Echipa K-POP ROMÂNIA!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
   1. Serban Liliana

    Fff urat sa doresti raul cuiva, am fost educata sa gandesc positive si frumos despre oameni, fiecare isi v-a primi lectia si ce merita pe parcursul vietii ….Un An Nou fericit va doresc plin de sanatate si fericire !!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s