Un actor coreean este investigat de poliție pentru falsificarea simptomelor de „epilepsie”

Un actor coreean a mințit pentru a nu fi obligat să meargă în armată.

„Echipa comună de investigare a evaziunii” a biroului de procuratură al Districtului de Sud din Seul investighează o nouă infracțiune. Se pare că un actor în vârstă de 20 de ani (care a apărut în multe filme și drame) și câțiva jucători profesioniști de fotbal sub 23 de ani dintr-o echipă națională (K-League) au picat în mod intenționat examenele fizice cu ajutorul unui broker din serviciu militar.

Ancheta se extinde la un total de 70 de persoane identificate pentru suspiciunea de sustragere a serviciului militar, inclusiv persoane care lucrează în industria de divertisment și a publicului larg.

Potrivit anchetatorilor, s-a dezvăluit faptul că persoanele respective au chemat o ambulanță și au fost duși la spital cu simptome de „epilepsie”, au primit un diagnostic fals și au solicitat reexaminarea examenelor fizice la Administrația Forței de Muncă Militare.

Anterior, în data de 21 decembrie, procurorii l-au arestat și l-au pus sub acuzare pe domnul Gu (40 de ani), un soldat profesionist și totodată un broker care este figura cheie în suspiciunile de corupție în serviciul militar, pentru încălcarea Legi. Un alt broker, Kim, este, de asemenea, investigat în prezent.

Jucătorul de volei Cho Jae Song de la OK Financial Group adezvăluit faptul că s-a sustras voluntar de la serviciul militar, făcând o postare pe contul său de Instagram. Acesta va fi chemat la audieri de către procuratură în curând.

sursa: dailynaver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s