Tiffany din trupa SNSD explică de ce a părăsit SM Entertainment

SNSD Tiffany Explains Why She Left SM + Reason Idol Changed Stage Name

Tiffany din trupa Girl’s Generation mărturisește într-un interviu de ce a părăsit agenția SM Entertainment!

Pe data de 2 ianuarie, revista TenAsia a lansat un articol în care i s-a luat interviul artistei Tiffany din Girl’s Generation.

În acest interviu cu presa ea și-a dezvăluit gândurile și sentimentele despre cariera sa de idol, dar și de actriță. În timpul interviului ea a mărturisit detalii despre motivul pentru care a decis să nu-și reînoiească contractul cu compania SM în anul 2017, alegând să-și reînceapă cariera în Statele Unite.

SNSD Tiffany Explains Why She Left SM + Reason Idol Changed Stage Name

În anul 2016 am lansat un album solo. Tot atunci am fost responsabilă pentru regia albumului Girl’s Generation- TTS (Taeyeon-Tiffany-Seohyun) și a fost o muncă de care am avut timp să mă ocup. Dar de atunci, am început să scriu versuri și să compun. Cum am început să mă implic în astfel de treburi, am simțit că aș vrea să devin o persoană care sprijină povești și mesaje.

Pe atunci, SM Entertainment avea puține platforme pentru a-și lăsa idolii să exploreze și să devină cântăreți-producători, mai ales când era vorba de artiste. Tiffany a continuat: „Am debutat la o vârstă fragedă, dar când am ajuns la vârsta de 20 de ani mi-am pus întrebarea ‘De ce?’ Timp de cinci ani am petrecut o groază de timp căutând motivul și baza unor povești și mesaje […] Cred că am exersat cum să te exprimi când ai găsit ceva ce vrei să faci.

SNSD Tiffany Explains Why She Left SM + Reason Idol Changed Stage Name

Vedeta a subliniat că această viziune a influențat-o să aleagă scenariul pentru musicalul „Chicago” și drama „Reborn Rich”.

După ce a plecat de la companie, cântăreața s-a întors în Statele Unite, locul natal, a început cariera de artistă solo și a studiat actoria. De asemenea, Tiffany a explicat de ce s-a întors acasă deși avea succes în Coreea: „Mi-a plăcut stilul SM de când eram tânără și dacă melodiile tip pop american R&B îmi atingeau inima, voiam să merg în locul unde puteam găsi acele povești, mesaje și voiam să-mi dezvolt gândirea analitică și critică pe care am ales-o la vârsta de 27 de ani. Așadar am învățat muzică de la producătorii care le-au lansat pe Lady Gaga și Ariana Grande în Statele Unite și am mers la academia de actorie. Am petrecut acest timp studiind.

Sursa: Kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s