Fanii lui Jin îi trimit prea multe scrisori la centrul de pregătire militară + apelul BIGHIT

BIGHIT MUSIC Releases Statement Regarding Letters To BTS’s Jin During His Enlistment

Jin din BTS primește atât de multe scrisori încât acestea nu pot fi ținute la unitatea militară în care se află acesta.

Pe 5 ianuarie, BIGHIT MUSIC a lansat o declarație prin care le-a cerut fanilor să nu mai trimită scrisori în centrul de antrenament și să nu viziteze locul în ziua ceremoniei de absolvire a antrenamentului recruților.

Citiți mai jos declarația integrală:

Bună ziua,

Aceasta este BIGHIT MUSIC.

Mulțumim tuturor fanilor care își oferă mereu dragostea pentru BTS. Datorită considerației și sprijinului dumneavoastră amabil, membrul BTS Jin a intrat în armată în decembrie și acum își îndeplinește sarcinile în mod responsabil în unitatea militară de pregătire.

Vă mulțumim pentru că v-ați arătat interesul și sprijinul în ziua înrolării sale. Am dori să împărtășim informații suplimentare de ca fanii să lțină seama pe tot parcursul perioadei de serviciu militar a lui Jin.

Jin stă la un centru de antrenament desemnat special pentru pregătirea militară împreună cu personalul militar obișnuit. Dacă un număr mare de scrisori și cadouri de la fani ajung în centru deodată, va fi dificil să fie depozitate și s-ar putea pierde cu ușurință. Vă rugăm să vă abțineți de la a trimite ceva prin poștă. BIGHIT MUSIC va ajuta să se asigure că Jin poate verifica el însuși toate mesajele calde pe care fanii le lasă pe Weverse folosind hashtag-ul #Dear_Jin_from_ARMY.

Vă rugăm să vă abțineți de la a trimite scrisori și cadouri chiar și după ce acesta își termină pregătireaa militară de bază și va fi staționat la baza lui militară.

De asemenea, am dori să vă cerem cooperarea în timpul ceremoniei de absolvire a instruirii recruților la care va participa Jin. Pentru a preveni orice probleme care ar putea apărea din cauza aglomerației,  rugăm fanii să se abțină de la a vizita locația. În schimb, vă cerem să păstrați în inimile voastre cuvintele de susținere și rămas-bun.

Vă cerem dragostea și sprijinul pentru Jin până când își termină serviciul militar și se întoarce sănătos. De asemenea, compania noastră se va strădui să ofere tot sprijinul de care are nevoie în această perioadă.

Mulțumesc.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s