Grupul Shinsegae neagă zvonurile cu privire la relația dintre G-Dragon și nepoata președintei sale

Shinsegae Group Denies Rumors

G-Dragon a fost prins în zvonurile legate de o posibilă relație amoroasă dintre el și moștenitoarea grupului mamut sud-corean de retail Shinsegae. Reprezentanții companiei au  intervenit pentru a pune capăt acestor zvonuri,

Shinsegae Group a negat oficial zvonurile că G-DRAGON din grupul Big Bang se întâlnește cu nepoata președintei lor, Lee Myung-hee, care au devenit virale pe 9 ianuarie.

La doar o zi distanță, Shinsegae Group și-a împărtășit răspunsul oficial, negând ferm zvonurile. Purtătorul de cuvânt de la Shinsegae a declarat: „Este complet neadevărat. Deoarece există rapoarte speculative nefondate bazate pe fapte neconfirmate care continuă să fie împărtășite, am decis să facem o declarație oficială pentru a clarifica situația”.

Purtătorul de cuvânt a explicat: „După ce s-a verificat cu (nepoata) ea însăși, aceasta a mers la concert cu un grup de oameni și a postat pur și simplu o fotografie pe care a făcut-o (cu G-Dragon) pentru că este fan”.

Grupul a cerut, de asemenea, presei să se abțină de la publicarea unor rapoarte suplimentare cu privire la această problemă.

Pe 8 ianuarie, G-Dragon a urmărit un concert susținut de show-ul Mnet „Street Man Fighter”, pentru a-și arăta sprijinul față de echipa de dans YGX a agenției sale YG.

Nepoata președintei grupului  a distribuit fotografii și un videoclip care au fost preluate de la concert, în care se vedea  mâna lui G-Dragon.

 

Sursa. sbs star

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s