OMEGA X câștigă procesul de judecată împotriva SPIRE Ent, contractele membrilor sunt suspendate

오메가엑스

Grupul OMEGA X a câștigat procesul de judecată împotriva acum fostei agenții, Spire Entertainment, iar contractele celor 11 membri au fost suspendate.

Potrivit știrilor exclusive de la SBS, OMEGA X a învins interdicția împotriva agenției Spire Entertainment, pentru a suspenda valabilitatea contractelor exclusive ale idolilor. Decizia înseamnă că cei 11 membri OMEGA X au acum posibilitatea de a continua activitățile în industria de divertisment fără restricții, departe de controlul agenției Spire Entertainment.

Pe 11 ianuarie, Al 21-lea Departament de Afaceri Civile al Judecătoriei din Sectorul de Est din Seul a rulat în favoarea trupei OMEGA X de a suspenda contractele exclusive a idolilor. Curtea a rulat în favoarea trupei în baza principiului că încrederea dintre agenție și artiști este dificil de menținut.

„Noi am judecat că relația de bază de încredere a dispărut și în prezent este dificil de a menține o relație normală în baza contractului. Dacă contractele vor fi considerate valide, atunci se așteaptă ca activitățile de divertisment ale idolilor să fie restricționate în mare măsură”, a declarat Judecătoria din Sectorul de Est din Seul.

De asemenea, s-a menționat că judecătoria a recunoscut că abuzul verbal și fizic suferit de membrii OMEGA X nu este accidental, iar fosta CEO Kang a folosit suspendarea activităților pentru a amenința idolii. S-a mai menționat că încrederea dintre CEO-ul Kang și membrii grupului nu mai poate fi restituită, întrucât au fost încălcate drepturile personale ale membrilor, cum ar fi anularea biletelor de zbor pentru întoarcerea în Coreea după concertele din Statele Unite.

Avocatul Noh Jong Eon de la firma de avocatură Firm S, care a reprezentat OMEGA X, a vorbit cu SBS despre caz: „Acesta este un caz în care curtea a pus accent pe atrocitățile agenției ce a călcat în picioare visurile oamenilor. Noi salutăm această hotărâre în respect pentru demnitatea umană și în baza bunului simț.”

Membrii OMEGA X au postat pe contul de Instagram al grupului, mulțumind fanilor că au rămas alături de ei: „Bună ziua, suntem OMEGA X. Astăzi, noi am câștigat împotriva agenției pentru a suspenda contractele exclusive. Vă mulțumim tuturor pentru susținerea acordată ce ne-a încurajat să ajungem la acest rezultat. Vă mulțumim pentru îngrijorările voastre și pentru susținerea acordată în tot acest timp. Fanilor FOR X pe care îi iubim foarte mult, vă mulțumim. Vă vom răsplăti cu muzică bună și evoluții minunate. Vă mulțumim. OMEGA X ♡ FOR X”

În luna noiembrie, s-a dezvăluit că Spire Entertainment s-a purtat urât cu membrii OMEGA X. După ce au fost dezvăluite mai multe incidente, CEO-ul Kang s-a retras din poziția ei.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s