Cine este prințul mult iubit Shin Seung Ho din „Alchemy Of Souls”

„Alchemy of Souls: Light and Shadow” a atins sfârșitul culminant pe 8 ianuarie, lăsând în urmă o K-Dramă care a făcut istorie. S-au vărsat lacrimi, dușmani au fost învinși și dragostea a înflorit.

Deși trebuie să ne luăm rămas bun de la serialul de succes renumit în întreaga lume, actorii rămân în continuare. Indiferent dacă preiau un rol similar sau se implică într-un proiect complet diferit, și-au dovedit deja abilitățile de actorie de top.

Personalități ca Lee Jae Wook, Jung So Min și Go Youn Jung, strălucitori ca eroi principalii principali. Alături de ei au jucat Hwang MinHyun, Arin de la Oh My Girl și Yoo In Soo, care au oferit spectatorilor performanțe fenomenale în rolurile lor respective.

Dar cu siguranță nu putem uita de Shin Seung Ho, care ne-a furat inimile în calitate de iubit prinț moștenitor.

An Introduction To "Alchemy Of Souls" Beloved Crown Prince Shin SeungHo

An Introduction To "Alchemy Of Souls" Beloved Crown Prince Shin SeungHo

Deși uneori personajul său a părut morocănos și pretențios, prestația lui Shin Seung Ho ne-a captivat rapid toate inimile.

Să aflăm mai multe despre acest actor promițător!

S-a născut pe 11 noiembrie 1995 și este în prezent reprezentat de King Kong by Starship, care manageriază și alte vedete foarte populare precum Lee Dong Wook, Kim Beom și Song Seung Heon.

SeungHo a făcut o apariție în show-ul agenției intitulat „Game Caterers x Starship”, arătându-și farmecul adorabil de pe ecran și chimia  cu colegii săi de agenție, dar și spiritul său super distractiv.

Cu toate acestea, vedeta din „Alchemy Of Souls” nu a fost întotdeauna un actor. De fapt, a mers pe o altă cale, ca atlet, timp de 11 ani! Shin Seun gHo a fost fotbalist. Dragostea lui pentru fotbal l-a determinat chiar să își ia o diplomă de educație fizică la Universitatea DongEui.

Dar, într-o zi, și-a agățat adidașii și a decis că era timpul să pornească pe o nouă cale. S-a orientat către industria divertismentului și a început cu o carieră de model. Shin Seung Ho a participat la Concursul de Supermodele SBS în 2016 și a ajuns să defileze pe podiumul Săptămânii Modei de la Seul în 2017.

Deși a avut un început atât de grozav în modeling, Seung Ho a declarat într-un interviu de ce a trecut la actorie. Lui Seung Ho i s-a spus că corpul, imaginea și vocea lui ar fi „mult mai potrivite pentru a urma o carieră de actor”.

Auzind asta, a intrat în lumea actoriei și a obținut primul său rol în drama web „A-Teen”. Datorită popularității în creștere și succesului său din serialul foarte iubit, Seung Ho a putut să-și facă debutul în drama TV în „At Eighteen” în rolul lui Ma HwiYoung.

Pe lângă succesul său ca model și actor, pentru că are și voce. Seung Ho a ajuns să participe la OST pentru primul său film, „Double Patty”. 

S-a dezvăluit că el seamănă mult cu prințul moștenitor Go Won, minus răutatea. El este jucăuș și farsor, făcându-și colegii de distribuție să se simtă bine și să râdă. Hobby-urile sale includ vizionarea de filme, întâlnirile cu prietenii și exercițiile fizice.

Îl puteți urmări pe Instagram pentru mai multe actualizări la @seungho_shin.

Cum v-a plăcut interpretarea lui Shin Seung Ho din rolul de prinț moștenitor?

 

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s