Netflix anunță mult așteptata dată a lansării „The Glory 2″ + lansează noi poze

“The Glory Part 2” Confirms Release Date + Previews Intensified Battle Ahead

„The Glory 2″ se pregătește de un sezon 2 în care războiul va atinge noi culmi + aflați aici noi detalii despre continuarea poveștii!

Pe 18 ianuarie, Netflix a făcut anunțul sezonului 2 împreună cu noi fotografii de la filmări. Scenarista Kim Eunsook și-a exprimat încrederea, spunând: „Dacă ați vizionat partea 1, nu veți putea să nu vizionați partea a doua. Este și mai picant și mai emoționant”.

Regizorul Ahn Gilho a mai sugerat: „Lupta dintre Dongeun (interpretată de Song Hye Kyo) și Yeonjin (interpretată de Lim Ji Yeon) va începe oficial. În plus, poveștile cu făptuitorii care au fost pedepsiți pentru ceea ce au făcut se vor desfășura dinamic și vor vă vor lipi de ecran. Toate teoriile (arătate în partea 1) vor fi dezvăluite.”

„The Glory 2” va avea premiera pe 10. 

Prima parte a serialului începe cu povestea unei foste victime a violenței școlare, care jură să se răzbune pe bătăușii ei după ce ajunge profesoară la școala elementară a copilului bătăușului ei. Song Hye Kyo joacă rolul protagonistei răzbunătoare Moon Dong Eun, în timp ce Lee Do Hyun interpretează rolul  masculin complicat al lui Joo Yeo Jeong.

 

Surse: gstarlive, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s