Park Gyu Young se bucură de gustul faimei ca influencer în ascensiune în K- Drama „Celebrity”

Park Gyu Young Enjoys A Taste Of Fame As A Rising Influencer In Upcoming Drama “Celebrity”

A fost dezvăluit primul instantaneu din K-Drama „Celebrity” cu Park Gyu Young.

„Celebrity” este un viitor serial Netflix care descrie adevărata realitate a vieții pline de farmec și competiție a vedetelor întâlnite de Seo Ah Ri, care face un salt într-o lume în care faima aduce bogății și e prinsă într-un vârtej de evenimente.

Drama îi va avea în rolurile principale pe Park Gyu Young, Kang Min Hyuk de la CNBLUE, Lee Chung Ah, Lee Dong Gun și Jun Hyosung.

Park Gyu Young o joacă pe Seo Ah Ri, care devine o celebritate peste noapte cu mișcările ei îndrăznețe și neconvenționale care o deosebesc de toți ceilalți influenceri. Kang Min Hyuk va prelua rolul CEO-ului Han Joon Kyung de la Han Cosmetics, principalul brand de cosmetice din Coreea. El nu manifestă interes pentru altceva decât pentru muncă, dar începe să se simtă fermecat de natura imprevizibilă a lui Seo Ah Ri.

Lee Chung Ah va juca rolul lui Yoon Shi Hyun, fiica unui parlamentar cu cinci mandate, președintele Fundației Culturale Haeum și nora firmei de avocatură Taekang. Ea este invidiată de toți, dar viața ei e zdruncinată după întâlnirea cu Seo Ah Ri. În rolul soțului ei și a avocatului reprezentant al lui Taekang, Jin Tae Jeon, este Lee Dong Gun. Jin Tae Jeon face tot ce este necesar pentru a-și atinge obiectivele, dar mișcările imprevizibile ale lui Seo Ah Ri încep să-l calce pe nervi.

În cele din urmă, Jun Hyosung va juca rolul lui Oh Min Hye, prietena lui Seo Ah Ri din școală și  influencer care o conduce pe Seo Ah Ri în lumea celebrităților.

Serialul „Celebrity” va fi difuzat în al doilea trimestru al acestui an.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s