Ce actori revin din armată în 2023?

 

Jang Ki Yong, Seo Kang Joon, Park Seo Ham și multe alte nume din lumea dramelor își încheie serviciul militar anul acesta!

Jang Ki Yong va fi eliberat din armată pe 22 februarie. Actorul s-a înrolat imediat după ce a terminat filmările la K-Drama „Now, We Are Breaking Up”. În timpul conferinței de presă preînregistrate pentru dramă, el și-a arătat dragostea pentru munca sa, spunând: „Am fost norocos că am întâlnit echipa  de la „Now, We Are Breaking Up” înainte să mă duc în armată”.

Actorul Son Sang Yeon va fi lăsat la vatră pe 7 mai. După  succesul lui cu „Racket Boys„, actorul s-a înrolat în armată în noiembrie 2021. Spre deosebire de majoritatea actorilor care își încep serviciul militar când sunt foarte aproape de vârsta de 30 de ani, Son Sang Yeon, născut în 2002, a ales să înceapă serviciul militar obligatoriu la vârsta de 20 de ani. 

Seo Kang Joon își va termina îndatoririle militare pe 22 mai. Chiar și după ce s-a înrolat, a mai lansat două proiecte – filmul „A Year-End Medley” și seria Disney „Plus Grid„. Așteptările sunt mari pentru revenirea lui Seo Kang Joon, care se bucură în continuare de popularitate chiar și în timpul pauzei sale militare.

korean actors military discharge 2023

Gong Myung va fi, de asemenea, lăsat la vatră anul acesta, pe 13 iunie. Și-a anunțat înrolarea în decembrie 2021, după ce a terminat filmările la „Lovers of the Red Sky„. Chiar și după ce s-a înrolat, a apărut în  emisiunea „House on Wheels 3” și în dramele „Hansan: Rising Dragon” și „20th Century Girl„. De asemenea, două noi filme cu Gong Myung în rolul principal – „Killing Romance” și „Citizen of a Kind” – vor apărea în curând pe ecran.

Nam Da Reum, care și-a început și serviciul militar la vârsta de 21 de ani, anul trecut, se întoarce și el în viața civilă pe 7 august. Înainte de a se înrola, a condus emisiunea Kakao TV „The Great Shaman Ga Doo Shim„, iar apoi a participat la mai multe proiecte precum serialul „Monstrous„, seria Netflix „The Sound of Magic” și viitorul film „Citizen of a Kind„.

Park Seo Ham, care a devenit celebru cu serialul original Watch „Semantic Error„, va fi lăsat la vatră pe 9 decembrie. Din moment ce „Semantic Error”, care a fost lansat cu puțin timp înainte de înrolare, a primit în mod neașteptat multă dragoste de la public, anticiparea pentru întoarcerea sa este la cote maxime.

În cele din urmă, Lee Tae Hwan se va întoarce și el la final de an, pe 26 decembrie. Și-a început serviciul militar în iunie 2022, după ce a terminat filmările pentru K-Drama „Thirty-Nine.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s